4 495477 Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 3.522 Makaleler 2 Çözümler 13 17 Temmuz 2022 #11 ÖzkanK dedi: Eki Görüntüle 1454593 KRT - HALK TV gibi muhalif kanallarda uzunca bir süre Haber Müdürlüğü yapmış bir gazeteci. Genişletmek için tıkla... Adını ilk defa duyduğum biri, diğer muhalif gazetecilerin aksine pek öne çıkmamış galiba.
ÖzkanK dedi: Eki Görüntüle 1454593 KRT - HALK TV gibi muhalif kanallarda uzunca bir süre Haber Müdürlüğü yapmış bir gazeteci. Genişletmek için tıkla... Adını ilk defa duyduğum biri, diğer muhalif gazetecilerin aksine pek öne çıkmamış galiba.
Death_9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 2.104 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Türkiye 17 Temmuz 2022 #12 Kaldırılsın zaten. Sahte bir direnişi kutlamaya gerek yok!
selimtti Decipat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.872 Çözümler 4 Yer Beyazsaray 17 Temmuz 2022 #13 495477 dedi: Yapılan şeyin gerçekten bir darbe olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Doğru. Zaten işgal girişimiydi, başarısız oldu o şeref yoksunu sözde askerler.
495477 dedi: Yapılan şeyin gerçekten bir darbe olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Doğru. Zaten işgal girişimiydi, başarısız oldu o şeref yoksunu sözde askerler.
gevsek_uzman Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 567 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #14 Death_9 dedi: Kaldırılsın zaten. Sahte bir direnişi kutlamaya gerek yok! Genişletmek için tıkla... Anlamadım şehitlere sahte mi diyorsunuz hocam bunu siyasete taşımayın.
Death_9 dedi: Kaldırılsın zaten. Sahte bir direnişi kutlamaya gerek yok! Genişletmek için tıkla... Anlamadım şehitlere sahte mi diyorsunuz hocam bunu siyasete taşımayın.
selimtti Decipat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.872 Çözümler 4 Yer Beyazsaray 17 Temmuz 2022 #15 Death_9 dedi: Kaldırılsın zaten. Sahte bir direnişi kutlamaya gerek yok! Genişletmek için tıkla... Sahte direniş derken verilen şehitlere bakın. Size hala sahte geliyorsa ailenizden birinin o gün öldüğünü düşünün. Hale sahte derseniz karakterinizi ölçüp tartın hocam. Konuyu yanlış anladıysam af ola. Fakat halka sahte direniş olarak algıladım.
Death_9 dedi: Kaldırılsın zaten. Sahte bir direnişi kutlamaya gerek yok! Genişletmek için tıkla... Sahte direniş derken verilen şehitlere bakın. Size hala sahte geliyorsa ailenizden birinin o gün öldüğünü düşünün. Hale sahte derseniz karakterinizi ölçüp tartın hocam. Konuyu yanlış anladıysam af ola. Fakat halka sahte direniş olarak algıladım.
lülünaz Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 925 17 Temmuz 2022 #16 Death_9 dedi: Kaldırılsın zaten. Sahte bir direnişi kutlamaya gerek yok! Genişletmek için tıkla... Utanmaz adam. Onca şehidin ölüsüne saygı duy be.
Death_9 dedi: Kaldırılsın zaten. Sahte bir direnişi kutlamaya gerek yok! Genişletmek için tıkla... Utanmaz adam. Onca şehidin ölüsüne saygı duy be.
4 495477 Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 3.522 Makaleler 2 Çözümler 13 17 Temmuz 2022 #17 gevsek_uzman dedi: Anlamadım şehitlere sahte mi diyorsunuz hocam bunu siyasete taşımayın. Genişletmek için tıkla... Şehitlere sahte demiyoruz ama gazilerin arasından sahte çıkanlar var, sahte olan darbe.
gevsek_uzman dedi: Anlamadım şehitlere sahte mi diyorsunuz hocam bunu siyasete taşımayın. Genişletmek için tıkla... Şehitlere sahte demiyoruz ama gazilerin arasından sahte çıkanlar var, sahte olan darbe.
M MuratEmirT Femtopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #18 Bence, Medyaya yasak gelsin, kimse TV de 15 temmuz hakkında birşey yapamasın. Bıktım her yıl provogandalardan.
Bence, Medyaya yasak gelsin, kimse TV de 15 temmuz hakkında birşey yapamasın. Bıktım her yıl provogandalardan.
alidustun57 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 1.100 Yer İstanbul - Beylikdüzü Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 İntel i3 10105f Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #19 En doğrusu kaldırılması. Bu bir anma günü, bayram değil.
Death_9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 2.104 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Türkiye 17 Temmuz 2022 #20 gevsek_uzman dedi: Anlamadım şehitlere sahte mi diyorsunuz hocam bunu siyasete taşımayın. Genişletmek için tıkla... Şehitlere sahte demiyorum. Darbeyi iktidar hazırladı zaten...
gevsek_uzman dedi: Anlamadım şehitlere sahte mi diyorsunuz hocam bunu siyasete taşımayın. Genişletmek için tıkla... Şehitlere sahte demiyorum. Darbeyi iktidar hazırladı zaten...