My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.762 Çözümler 2 9 Temmuz 2021 #21 Hocam tartışırken benim sorum arada kaynadı dilenci değilim de bir cevap be abi.
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 9 Temmuz 2021 #22 Hamza Ensar Sağlam dedi: Nasıl fiziksel değil? Elinde bankamatiğe sokabildiğin ismine özel kart. Ben mi yanlış anladım? Genişletmek için tıkla... Arkadaş Black kartı sanal kart sandı galiba . Silinen üye dedi: Hocam tartışırken benim sorum arada kaynadı dilenci değilim de bir cevap be abi. Genişletmek için tıkla... Papara.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Nasıl fiziksel değil? Elinde bankamatiğe sokabildiğin ismine özel kart. Ben mi yanlış anladım? Genişletmek için tıkla... Arkadaş Black kartı sanal kart sandı galiba . Silinen üye dedi: Hocam tartışırken benim sorum arada kaynadı dilenci değilim de bir cevap be abi. Genişletmek için tıkla... Papara.
3 364485 Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.984 Makaleler 13 Çözümler 19 9 Temmuz 2021 #23 Yanlış bilgi Hamza Ensar Sağlam dedi: Nasıl fiziksel değil? Elinde bankamatiğe sokabildiğin ismine özel kart. Ben mi yanlış anladım? Genişletmek için tıkla... Evet, Papara Black bir sanal kart, elinizde tutamasınız. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2021
Hamza Ensar Sağlam dedi: Nasıl fiziksel değil? Elinde bankamatiğe sokabildiğin ismine özel kart. Ben mi yanlış anladım? Genişletmek için tıkla... Evet, Papara Black bir sanal kart, elinizde tutamasınız.
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.762 Çözümler 2 9 Temmuz 2021 #24 Onur Turgut Ermiş dedi: Arkadaş Black kartı sanal kart sandı galiba . Papara. Genişletmek için tıkla... Hocam keşke bütün mesajları okusaydınız.
Onur Turgut Ermiş dedi: Arkadaş Black kartı sanal kart sandı galiba . Papara. Genişletmek için tıkla... Hocam keşke bütün mesajları okusaydınız.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #25 364485 dedi: Evet, Papara Black bir sanal kart, elinizde tutamasınız. Genişletmek için tıkla... Elimde tutuyorum şu an. İstersen fotoğrafını atayım
364485 dedi: Evet, Papara Black bir sanal kart, elinizde tutamasınız. Genişletmek için tıkla... Elimde tutuyorum şu an. İstersen fotoğrafını atayım
ZeroTw02 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.935 Çözümler 1 Yer Çorum/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 9 Temmuz 2021 #26 İninal para iademi versede Papara'ya geçsem.
Talha Gül Centipat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 211 Çözümler 4 9 Temmuz 2021 #27 364485 dedi: Hahah neden ki? Sadece yatırdığın ayın 2 TL'sini alıyor, ayrıca neftlix üyelğimde geçen sefer 15 TL'sini kendiler ödedi. Kampanya olduğu için. Genişletmek için tıkla... İninal mi 15 TL'sini kendisi ödedi Papara olmadığına emin misiniz.
364485 dedi: Hahah neden ki? Sadece yatırdığın ayın 2 TL'sini alıyor, ayrıca neftlix üyelğimde geçen sefer 15 TL'sini kendiler ödedi. Kampanya olduğu için. Genişletmek için tıkla... İninal mi 15 TL'sini kendisi ödedi Papara olmadığına emin misiniz.
DarkReader Kilopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 8.345 Çözümler 29 Yer Tatooine 9 Temmuz 2021 #28 364485 dedi: Hahah neden ki? Sadece yatırdığın ayın 2 TL'sini alıyor, ayrıca neftlix üyelğimde geçen sefer 15 TL'sini kendiler ödedi. Kampanya olduğu için. Genişletmek için tıkla... Her ay 20₺ atsan 1 yılda 24₺ ye hoşçakal de.
364485 dedi: Hahah neden ki? Sadece yatırdığın ayın 2 TL'sini alıyor, ayrıca neftlix üyelğimde geçen sefer 15 TL'sini kendiler ödedi. Kampanya olduğu için. Genişletmek için tıkla... Her ay 20₺ atsan 1 yılda 24₺ ye hoşçakal de.
3 364485 Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.984 Makaleler 13 Çözümler 19 9 Temmuz 2021 #29 Hamza Ensar Sağlam dedi: Elimde tutuyorum şu an. İstersen fotoğrafını atayım Genişletmek için tıkla... Hocam kendi sistesinde sanal bir kart yazıyor, şimdi söyleyince kafam karıştı. Talha Gül dedi: İninal mi 15 TL'sini kendisi ödedi Papara olmadığına emin misiniz. Genişletmek için tıkla... Evet kampanya vardı.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Elimde tutuyorum şu an. İstersen fotoğrafını atayım Genişletmek için tıkla... Hocam kendi sistesinde sanal bir kart yazıyor, şimdi söyleyince kafam karıştı. Talha Gül dedi: İninal mi 15 TL'sini kendisi ödedi Papara olmadığına emin misiniz. Genişletmek için tıkla... Evet kampanya vardı.
Talha Gül Centipat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 211 Çözümler 4 9 Temmuz 2021 #30 364485 dedi: Hocam kendi sistesinde sanal bir kart yazıyor, şimdi söyleyince kafam karıştı. Genişletmek için tıkla... Sanal kart, Lite Card, Black Card seçenekleri var. Sanal kart hariç diğerleri fiziksel kart.
364485 dedi: Hocam kendi sistesinde sanal bir kart yazıyor, şimdi söyleyince kafam karıştı. Genişletmek için tıkla... Sanal kart, Lite Card, Black Card seçenekleri var. Sanal kart hariç diğerleri fiziksel kart.