Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.778 Makaleler 8 Çözümler 241 Yer İstanbul 24 Haziran 2021 #11 Dumandan rahatsız olursa laf yapabilir. Normal içişine karışmaz.
375973 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 1.060 Makaleler 6 Çözümler 4 24 Haziran 2021 #12 9-10 yaşlarında içeni bile gördüm, kimse bir şey demiyor. İnsanların etrafındakileri umursadığı yok.
3 388138 Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 3.882 Çözümler 6 24 Haziran 2021 #13 Silinen üye dedi: Soru yukarıda. Genişletmek için tıkla... Sigara içmeyin, bağışıklığınızı fena düşürüyor ve vücudunuzda bulunan siğil gibi bazı virüsleri, hastalıkları ortaya çıkarıyor aman diyeyim ben çok çektim.
Silinen üye dedi: Soru yukarıda. Genişletmek için tıkla... Sigara içmeyin, bağışıklığınızı fena düşürüyor ve vücudunuzda bulunan siğil gibi bazı virüsleri, hastalıkları ortaya çıkarıyor aman diyeyim ben çok çektim.
borasrkya Hectopat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 219 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #14 Kimse bir şey diyemez de, 15 yaşında biri ne yaşamış da sigara içiyor? Özentilik. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2021
elon_muskk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 1.967 Çözümler 7 24 Haziran 2021 #15 borasrkya dedi: Kimse bir şey diyemez de 15 yaşında biri ne yaşamış da sigara içiyor? Özentilik. Genişletmek için tıkla... İçen herkes özentilikten içiyor kederden içecek hali yok ya.
borasrkya dedi: Kimse bir şey diyemez de 15 yaşında biri ne yaşamış da sigara içiyor? Özentilik. Genişletmek için tıkla... İçen herkes özentilikten içiyor kederden içecek hali yok ya.
borasrkya Hectopat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 219 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #16 elon_muskk dedi: İçen herkes özentilikten içiyor kederden içecek hali yok ya. Genişletmek için tıkla... Hani insan babasını, annesini kaybeder, maddi olarak çöker, kendince sebepleri vardır. Kurtarıcı olduğunu zannettiği için sigaraya yönelir. vs. vs.
elon_muskk dedi: İçen herkes özentilikten içiyor kederden içecek hali yok ya. Genişletmek için tıkla... Hani insan babasını, annesini kaybeder, maddi olarak çöker, kendince sebepleri vardır. Kurtarıcı olduğunu zannettiği için sigaraya yönelir. vs. vs.
KırAtlıLiberal Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 3.320 Çözümler 13 24 Haziran 2021 #17 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et