15 Yaş Vücut Tavsiyesi

JerAA

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben 15 yaşındayim. Boyum 1.72, kilom ise 70. Spora karsi ilgim var ve evde surekli calismak istiyorum. Biraz arastirma yaptim ve bi iki hafta once calismaya basladim. 4 dakikalik tabata antremanini uyguluyorum. Ayriyetten 3 KG'lik dumbellar var. Onlarlada surekli calisiyorum. Lunge, squat, mountain climb gibi hareketleri yapiyorum. Bunun yaninda tabiki mekik, sinav ve barfiksde var. Aslinda iki senedir dumbella calisiyorum ama ozenli degildi. Bu aralar kafayi taktim ve yaglari yakmak istiyorum. Sabahlari sutle yulaf ezmesi yiyorum. Zaten bi sabah bide aksam yemegi yiyorum. Yag oranim sanirsam %24. İnternetteki olcmelerden yaptim. Kollarim güzel duruyor ama vucudum oyle degil, ozellikle gogusler yagli gozukuyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu aralar aklimda soyle bir fikir var saat 12de yatip sabah 7 de kalkmayi dusunuyorum ozenerek. Her sabah 1 saat yuruyusten sonra yulaf ezmesini tuketmek istiyorum. Onerilerinizi bekliyorum.

Hocam bi çok kişide yanlış bi algı var barfiksin kolu geliştirdiğine dair. Barfiks özellikle göğüsü ve karını geliştirir. Bunun yanında kalça, kanat kasları, sırt, kol vb. bölgeleri de çalıştırır ancak bunlar ikinci plandadır. Çok bi bilgim yok ama yinede söyliyim dedim.

Ben zaten en çok göğüsü geliştirmek istiyorum. Kollarım yeterince büyük gibi geliyo.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım. O dediğin şınav olmasın...

Konuyu açan arkadaşa eli yüzü düzgün bir spor salonuna gitmesini öneririm. Orada az çok öğrenirsin.

Barfix sırt içindir.(Kanatlar ve yumurta dağırcıklarını genişletir) Genel olarak üst vücutta her yere baskı uygular lakin ağırlık merkezi sırttır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…