thelavuk
Hectopat
İp atlamak yerine 200 300 kere zıplasa nasıl olur bir farkı var mı?
Bir farkı olacağını sanmıyorum tempoyu iyi ayarla ama.
İp atlamak yerine 200 300 kere zıplasa nasıl olur bir farkı var mı?
Gece saat kaçta uyumalıyız saat 22.00 uyudurur muİp atlayabilirsin. Hem de beslenmene dikkat et. Ben IP atlayarak 1 senede 25 cm uzamıştım aşırı fayda sağlar uzamanda. Ama elini çabuk tutsan iyi edersin. Kemik gelişimin tamamlanırsa zor olur daha. Ergenliktesin şu an gelişim çağı yani. Bildiğim
Gece saat kaçta uyumalıyız saat 22.00 uyudurur mu?
İp atlayabilirsin. Hem de beslenmene dikkat et. Ben IP atlayarak 1 senede 25 cm uzamıştım aşırı fayda sağlar uzamanda. Ama elini çabuk tutsan iyi edersin. Kemik gelişimin tamamlanırsa zor olur daha. Ergenliktesin şu an gelişim çağı yani. Bildiğim kadarıyla.
Mantıken bakarsak 21:00'da uyuman lazım 22:00'da gh zirvede oluyor da hiç 2 dışında uyumadım
tamamMantıken bakarsak 21:00'da uyuman lazım 22:00'da gh zirvede oluyor da hiç 2 dışında uyumadım ben.
Merhaba arkadaşlar ben 2009 doğumluyum 15 yaşındayım boyum hiç uzamıyor. Ne yapmalıyım? Boyum 1.43 boyum var kilomda 35 annemin ve babamın ve abimin boy benden uzunlar tek ben kısayım boyumu nasıl uzatabilirim arkadaşlar bana bir yol söyleyin, boyum nasıl uzar?1.43 boy normal mi acaba cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Arkadaşa katılıyorum. İlgili doktorlar daha uzayıp uzamayacağını da rahatlıkla anlıyorlar.Hocam bence normal bir boy değil bir doktora görünün.
annemin boyu 1.60 varAnnesi uzun olan erkekler genelde uzun oluyorlar. Daha boy atarsın. Zıplamalı hobilerle uğraşmanı öneririm.
tamam hangi doktar gitmem lazımHocam bence normal bir boy değil bir doktora görünün.
Çocuk endokrinolojisi. Ama bu anabilim dalı olduğu için direkt randevu alınmıyor dahiliye yönlendiriyor. Bir denersiniz.annemin boyu 1.60 var
tamam hangi doktar gitmem lazım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.