15 yaşında 1.83 boy daha uzar mı?

Hocam ya tamamen aynı durumdayız bende 1.82-1.83 şubatta 16 olacağım 9-10 aydır bende maksimum 1-2cm attım 1.85-1.90 arası olmak istiyordum inşallah uzarız biraz daha.

Hocalarım boyları görünce gözüm fal taşı gibi açıldı. Ben o yaşta 1 falandım herhalde

Şuan bile 1.67 (aile standartlarımızda en uzun 3. kişiyim xd)

Hocalarım boyları görünce gözüm fal taşı gibi açıldı. Ben o yaşta 1 falandım herhalde

Şu an bile 1.67 (aile standartlarımızda en uzun 3. kişiyim xd)

Ahhaahahaha aslında çok da önemli değil gereksiz mevzular bende farkındayım ama bilmiyorum küçüklükten beri takığım bu mevzuya anlamsız şekilde.Yaşadığımız ilde etkiliyor bu durumu.

Kardeşim 2027 13 temmuzda boyun tam 187 olacak.

Adamlara 15 yaşında 1.83 yetmiyor bende fazladan %5'lik kısmı olsa sevinirdim. Genetik izin verirse uzarsın.

Alakasız şeyler bunlar hele ki anne baba boylar toplanıp erkekse +13 ekleyip 2'ye bölme formülü saçmalıktan ibarettir.

Evet yanlış. Ona göre hesaplayınca boyum Max 174 çıkıyor

Hocam ya tamamen aynı durumdayız bende 1.82-1.83 şubatta 16 olacağım 9-10 aydır bende maksimum 1-2cm attım 1.85-1.90 arası olmak istiyordum inşallah uzarız biraz daha.
hocam aşırı uzun olmakta iyi değil bence 190 falan çok fazla sırık gibi bi tuhaf duruyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…