snezzy Decapat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 369 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #11 Caner2383 dedi: Furkan Er. Erkeğin billahi. Kesinlikle yapılır, boyu etkilemez. Sadece kol pek iyi olmaz sanki. Spor salonuna gidiyorsan her gün ayrı ayrı çalışabilirsin. Genişletmek için tıkla... Evde yapmak istiyorum uygulama yükledim
Caner2383 dedi: Furkan Er. Erkeğin billahi. Kesinlikle yapılır, boyu etkilemez. Sadece kol pek iyi olmaz sanki. Spor salonuna gidiyorsan her gün ayrı ayrı çalışabilirsin. Genişletmek için tıkla... Evde yapmak istiyorum uygulama yükledim
Caner2383 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.493 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #12 Mr SYnTHooooooool gibi olmamak için düzenli çalışın.
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 10 Eylül 2022 #13 Evde çok bilgin yoksa formların yarısını yanlış yaparsın önermem.
snezzy Decapat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 369 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #14 SeanStrickland dedi: Evde çok bilgin yoksa formların yarısını yanlış yaparsın önermem. Genişletmek için tıkla... Araştırıp yapıyorum bildiğim hareketleri
SeanStrickland dedi: Evde çok bilgin yoksa formların yarısını yanlış yaparsın önermem. Genişletmek için tıkla... Araştırıp yapıyorum bildiğim hareketleri
Caner2383 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.493 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #15 SeanStrickland dedi: Evde çok bilgin yoksa formların yarısını yanlış yaparsın önermem. Genişletmek için tıkla... Hocam ben kendi kendime video izleye izleye öğrenmiştim. Yaparken hissetmelisin.
SeanStrickland dedi: Evde çok bilgin yoksa formların yarısını yanlış yaparsın önermem. Genişletmek için tıkla... Hocam ben kendi kendime video izleye izleye öğrenmiştim. Yaparken hissetmelisin.
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 10 Eylül 2022 #16 Caner2383 dedi: Hocam ben kendi kendime video izleye izleye öğrenmiştim. Genişletmek için tıkla... Öğrenirsin ben de öğrendim de uzun sürüyor salondaki adamlara göre.
Caner2383 dedi: Hocam ben kendi kendime video izleye izleye öğrenmiştim. Genişletmek için tıkla... Öğrenirsin ben de öğrendim de uzun sürüyor salondaki adamlara göre.
Caner2383 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.493 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #17 snezzy dedi: Araştırıp yapıyorum bildiğim hareketleri Genişletmek için tıkla... O programlar çöp hocam. Alın size program; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
snezzy dedi: Araştırıp yapıyorum bildiğim hareketleri Genişletmek için tıkla... O programlar çöp hocam. Alın size program; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Caner2383 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.493 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #19 Dumbell alınız başlayınız.
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 10 Eylül 2022 #20 Direnç bandı da olabilir. Taşıması falan daha kolay.