15 yaşında 170 cm olan boy ileride kaç olur?

mustafa1453345

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Ben 15 yaşındayım, 27 Temmuz'da 15 yaşıma girdim. Ergenliğe 14 yaşımın 7. ayında girdim; ilk sperm de o dönemde geldi.
Şu an boyum net 170 cm, ayakkabı ile 172 cm civarı. Kilom 67 kg. Ayak numaram 42–43 arasında değişiyor.

Boyumun ileride kaç olacağını merak ediyorum. Benimle benzer gelişim yaşayan veya yaşamış kişiler tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.
Teşekkür ederim.

Ergenliğe iyi bir zaman diliminde girmişsiniz boyunuz 18-20 yaşına kadar uzayabilir tabi bunlar bir olasılık ama güçlü görünüyor çünkü bende 15 yaşında girmiştim.Şunları yapın;Uyku düzeni ,sağlıklı beslenme,spor + Rahat bir mentalite iyiaksamlar.

Ergenliğe iyi bir zaman diliminde girmişsiniz boyunuz 18-20 yaşına kadar uzayabilir tabi bunlar bir olasılık ama güçlü görünüyor çünkü bende 15 yaşında girmiştim.Şunları yapın;Uyku düzeni ,sağlıklı beslenme,spor + Rahat bir mentalite iyiaksamlar.
Merhaba sizin boyunuz kaçtı o yaşlarda ve şuan

Tecrübe diye bir olay yok, boy genetik işidir. Anne babanın, yakın akrabanın boyları üzerinden bir varsayıma gidersin.
Merhaba boyun 14 15 yaşlarında net ne kadar dı ve ergenliğe girdiğin yaşı biliyormusun

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı