15 yaşında 37 numara giymek ve küçük durmak

fatobabo124

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle 15 yaşımdayım, Ocak'ta 16 olacağım, yüz olarak gayet de yaşımı gösterdiğimi düşünüyorum, bıyık sakal olmasa da yüz hatlarım falan yaşımı gösteriyor. Ama vücut olarak küçük duruyorum bayağı, omuzlarım çok dar, kollarım da ince biraz ve 13 yaşındaki çocuk gibi duruyorum, bu arada boy 1.75 kilo 68 boy kilo endeksine göre normal kilodayım ama kalıp olarak kollara falan bakarsan 40 kilo gibiyim. Benden daha kısa olanlar bile vücutları bayağı geniş spor yapmamalarına ve normal kiloda olmalarına rağmen. Genetik olarak da babam 1.76 boyunda ve kilolu kalıplı bir adam, ablam var 1.75 boyunda 80 kilo oda ve bir kıza göre çok kalıplı, annem ise 1.57 boyunda ama o da 70 kilo, kafam kadar kolu var annemin. Ayrıca ayakkabı numaram sınıfta insan içinde çok absürt durmaması için 42 giyiyorum ama normal boyutta 38 anca, 1.57 boyunda annem 38 giyiyor ve onun ayağı daha büyük benden, 1.75 boyunda erkek olmama rağmen ayağım çok küçük ellerimle beraber. Gene ailede genetik olarak küçük elli yok, ablamın elleri hele çam yarması gibi ama benden 2 yaş küçük çocukların el boyutu benimle aynı. Şu an tek çarem soğuk kışa girip kalın mont giymeyi beklemek.

Orantılı şekilde kas kütleni arttırarak kilo alırsan biraz toparlanabilirsin diye umuyorum omuzların küçük göründüğü için gibi geldi bana çünkü boyun gayet normal. Kilonun nasıl dağıldığını ve yağ oranını bilemiyorum düzenli sporla düzelirsin gibi geldi. Kemik boyutundan da kaynaklanabilir fakat bunu bir şekilde telafi etmen lazım.

Usta 21 yaşındayım 38 numara ayakkabı giyiyorum sen bir de beni düşün. Dert edilecek bir şeyde değil dost başa düşman ayağa bakar derler.
babam 45 giyiyor onun için ayakkabı ararken mağaza çalışanın 45 kalmadı demesiyle babamın ayakkabı bulamamasıyla ayağının büyük olmasının ne kadar kötü bişey olduğunu çok iyi biliyorum ama 1.75 68 kilom var bacak kalınlığımda iyi ve bacağıma göre ayağım minyatür gibi özürlü gibi duruyor yoksa her zaman normal boyutta ayakkabı numarası giymek iyidir

Babam 45 giyiyor onun için ayakkabı ararken mağaza çalışanın 45 kalmadı demesiyle babamın ayakkabı bulamamasıyla ayağının büyük olmasının ne kadar kötü bir şey olduğunu çok iyi biliyorum ama 1.75 68 kilom var bacak kalınlığımda iyi ve bacağıma göre ayağım minyatür gibi özürlü gibi duruyor yoksa her zaman normal boyutta ayakkabı numarası giymek iyidir.

Sizden başka kimsenin dikkatini çekmiyordur emin olun.

Orantılı şekilde kas kütleni arttırarak kilo alırsan biraz toparlanabilirsin diye umuyorum omuzların küçük göründüğü için gibi geldi bana çünkü boyun gayet normal. Kilonun nasıl dağıldığını ve yağ oranını bilemiyorum düzenli sporla düzelirsin gibi geldi. Kemik boyutundan da kaynaklanabilir fakat bunu bir şekilde telafi etmen lazım.

Biraz daha boyumun uzamasını bekliyorum ablam da 1.75

Boyumun biraz daha atmasını bekliyorum ablamda 1.75 boyu var hemen hemen aynı boydayız erkek ve kız kardeş arasında 5-10cm boy farkı oluyormuş 1.80 1.85 falan olursam başlarım spora

Sizden başka kimsenin dikkatini çekmiyordur emin olun.
yok zaten cumaya gittiğimde herkes normal değil de diyor zatende başta benim gözüme çok garip geliyor hastalık olarak hormon fln sorunu yoksa benim için sorun yok da oladabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı