fatobabo124
Hectopat
Daha fazla
Öncelikle 15 yaşımdayım, Ocak'ta 16 olacağım, yüz olarak gayet de yaşımı gösterdiğimi düşünüyorum, bıyık sakal olmasa da yüz hatlarım falan yaşımı gösteriyor. Ama vücut olarak küçük duruyorum bayağı, omuzlarım çok dar, kollarım da ince biraz ve 13 yaşındaki çocuk gibi duruyorum, bu arada boy 1.75 kilo 68 boy kilo endeksine göre normal kilodayım ama kalıp olarak kollara falan bakarsan 40 kilo gibiyim. Benden daha kısa olanlar bile vücutları bayağı geniş spor yapmamalarına ve normal kiloda olmalarına rağmen. Genetik olarak da babam 1.76 boyunda ve kilolu kalıplı bir adam, ablam var 1.75 boyunda 80 kilo oda ve bir kıza göre çok kalıplı, annem ise 1.57 boyunda ama o da 70 kilo, kafam kadar kolu var annemin. Ayrıca ayakkabı numaram sınıfta insan içinde çok absürt durmaması için 42 giyiyorum ama normal boyutta 38 anca, 1.57 boyunda annem 38 giyiyor ve onun ayağı daha büyük benden, 1.75 boyunda erkek olmama rağmen ayağım çok küçük ellerimle beraber. Gene ailede genetik olarak küçük elli yok, ablamın elleri hele çam yarması gibi ama benden 2 yaş küçük çocukların el boyutu benimle aynı. Şu an tek çarem soğuk kışa girip kalın mont giymeyi beklemek.