15 yaşında 60 şınav nasıldır?

yusuf113X

Decapat
Daha fazla  
15 yaşımdayım şınav rekorum 60, ne kadar iyi? Ve aralık ayı boyunca her gün ya 100 ya da 100+ şınav çektim, ne kadar iyi?

Yaşla çok ilgisi yok. Sen düzenli çekmişssin. Kondisyon kazanmışsındır bayağı. Yaşla ilgisi yok dememin sebebi diyelim 80 kg düzenli spor yapan 3 4 senelik bir spor geçmişi olsa bile en fazla 20 şınav çekebilir.

Yaşla çok ilgisi yok. Sen düzenli çekmişssin. Kondisyon kazanmışsındır bayağı. Yaşla ilgisi yok dememin sebebi diyelim 80 kg düzenli spor yapan 3 4 senelik bir spor geçmişi olsa bile en fazla 20 şınav çekebilir.

Ben hızlı hızlı çektiğim için 45'e kadar rahat yapıyordum 45'ten sonra 60 kadar zorlanarak yapıyordum ve biraz da hafif oldugumudan dolayı rahatça kaldırabilir kendimi ama kilo almaya başlıyınca artık zorlanmaya başladım.

Ben hızlı hızlı çektiğim için 45'e kadar rahat yapıyordum 45'ten sonra 60 kadar zorlanarak yapıyordum ve biraz da hafif oldugumudan dolayı rahatça kaldırabilir kendimi ama kilo almaya başlıyınca artık zorlanmaya başladım.

Kendimden örnek vereyim ben spora ilk başladığımda 55 kilo falanımdır galiba 6 sene önce falandır 1-1.5 sene evde yaptım. 1 sene salonda yaptım. 50 tane rahat barfiks 20 tane çekiyordum. 1 2 SE'me bırakıp şu an tekrar başladım. Şu an fizik falan daha iyi bırakmış olmama rağmen. Şu an yine 40 50 tane şınav çekiyorum ama barfiks 4 5 zor geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı