Nizami çekiyor musun? Kilon kaç?15 yaşımdayım şınav rekorum 60, ne kadar iyi? Ve aralık ayı boyunca her gün ya 100 ya da 100+ şınav çektim, ne kadar iyi?
Güzel ama yaşa bakılmaz kiloya göre bakılır genelde.15 yaşımdayım şınav rekorum 60, ne kadar iyi? Ve aralık ayı boyunca her gün ya 100 ya da 100+ şınav çektim, ne kadar iyi?
Yaşla çok ilgisi yok. Sen düzenli çekmişssin. Kondisyon kazanmışsındır bayağı. Yaşla ilgisi yok dememin sebebi diyelim 80 kg düzenli spor yapan 3 4 senelik bir spor geçmişi olsa bile en fazla 20 şınav çekebilir.
Reis kilon kaç? birde nizami mi?Ben hızlı hızlı çektiğim için 45'e kadar rahat yapıyordum 45'ten sonra 60 kadar zorlanarak yapıyordum ve biraz da hafif oldugumudan dolayı rahatça kaldırabilir kendimi ama kilo almaya başlıyınca artık zorlanmaya başladım.
Reis kilon kaç? Bir de nizami mi?
55 60 arası kiloGüzel ama yaşa bakılmaz kiloya göre bakılır genelde.
Ben hızlı hızlı çektiğim için 45'e kadar rahat yapıyordum 45'ten sonra 60 kadar zorlanarak yapıyordum ve biraz da hafif oldugumudan dolayı rahatça kaldırabilir kendimi ama kilo almaya başlıyınca artık zorlanmaya başladım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.