15 yaşında ailevi sorunlarla başa çıkmaya çalışıyorum.

Buradan en fazla alabileceğin yararlı fikir o durumu yaşamış kişilerin fikirleridir burada rahat rahat oturduğu yerde aile de şiddet görmeyen ezilmeyen insanların içinde rencide edilmedikleri için saçma sapan yorumlar yapanlar var.

Ateş düştüğü yeri yakar diye bir atasözü vardır.

Buradan en fazla alabileceğin yararlı fikir o durumu yaşamış kişilerin fikirleridir burada rahat rahat oturduğu yerde aile de şiddet görmeyen ezilmeyen insanların içinde rencide edilmedikleri için saçma sapan yorumlar yapanlar var.

Ateş düştüğü yeri yakar diye bir atasözü vardır.
Doğru söylüyorsunuz. Okuduğunuz için teşekkürler. İyi akşamlar dilerim.

Doğru söylüyorsunuz. Okuduğunuz için teşekkürler. İyi akşamlar dilerim.

Merhaba, Anneannenizin ve dedenizin bu durumda tavrı ne acaba babanıza ders vermek adına en azından orada belli bir süre kalırsanız aklı başına gelebilir belki. Gelmezse mecbur ayrılık sevdiğiniz insanlar dayınız olsun veya kardeşinin hatalarını bilen adil amcanız varsa onlada konuşun babanıza akıl versinler düzelmiyorsa son yol ayrılık ama çekindiğim konu bu kadar takıntılı biri boşandıktan sonra bile rahat bırakmaz diye düşünüyorum.

Merhaba, Anneannenizin ve dedenizin bu durumda tavrı ne acaba babanıza ders vermek adına en azından orada belli bir süre kalırsanız aklı başına gelebilir belki. Gelmezse mecbur ayrılık sevdiğiniz insanlar dayınız olsun veya kardeşinin hatalarını bilen adil amcanız varsa onlada konuşun babanıza akıl versinler düzelmiyorsa son yol ayrılık ama çekindiğim konu bu kadar takıntılı biri boşandıktan sonra bile rahat bırakmaz diye düşünüyorum.
Bende öyle düşünüyorum ve ondan korkuyorum zaten. Anneannem ve dedemde destek çıktılar zamanında halen daha çıkarlar. Ama yaşlı insanlar görmüş geçirmişler, çok saygılılar. Babam zaten hep o saygıya güveniyor ama önemli bir şey olursa onlarda mesafe koyarlar. Bir süre zaten onlarla kalacağız gibi duruyor. Nazik yorumunuz için teşekkürler, iyi geceler dilerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı