15 yaşında bir öğrenci nerede çalışabilir?

Çocuk işçi olarak geçiyor sen İngiltere kraliçesi victoria isen senin için çalışabilir normal.

Yasal değil.

Ancak tanıdık akraba eş dost yerinde çalışabilirsin ayrıca sigorta vs. kanunen yaşın uygun değil ayrıca yakalanırsan cezası var.

Hocam mecazi anlamda söytlüyorum çalışırsın ama para bile alamazsın o anlamda.

Kardeşim cafelerde garson olarak yarı zamanlı çalışabilirsin ortalama günlük 100 tl veriyorlar çalıştığın yere göre artabilir yoğun ise.

Kardeşim Cafe'lerde garson olarak yarı zamanlı çalışabilirsin ortalama günlük 100 TL veriyorlar çalıştığın yere göre artabilir yoğun ise.

Günlük 100 lira yemeğe bile yetmiyor arkadaş bilgisayar alacağım demiş bu yaşlarda çalışmak yasal değil o alan yerlerde yasal değil kaçak be kanunen suç.

Yasal değil.

Ancak tanıdık akraba eş dost yerinde çalışabilirsin ayrıca sigorta vs. kanunen yaşın uygun değil ayrıca yakalanırsan cezası var.

14 yaşını doldurmuş ise gayet de güzel çalışabilir.

18 yaşını doldurmamış insanlar çalışamaz sigorta girişi yapılamaz.

Çalışabilir ama yasal değil illegal olarak çalışır.
Yasaldır, 18 yaş altı ve 14 yaşını doldurmuş çocuklar çok ağır olmayan işlerde çalışabilir.

Yasaldır, 18 yaş altı ve 14 yaşını doldurmuş çocuklar çok ağır olmayan işlerde çalışabilir.

“Çok ağır iş” bu tabire uyan patron iş veren var mı peki? Canını çıkartacak çalıştırmayacak. 18 yaşından önce sigorta zaten yapılmıyor kaçak pozisyonda alacağı para haftalık 200 lira bizde o yollardan geçtik.

Merhaba ben 15 yaşında lise öğrencisiyim. Yazın çalışıp aileme yük olmadan kendime bilgisayar almak istiyorum. Nerelerde çalışabilirim?

Tanıdık güzel para veren yer var ise asgari ücret veya ona yakın o olabilir, onun dışında dışarda eleman arayan kafe, restorant tarzı yerlere sorabilirsiniz gibime geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…