H hype01 Femtopat Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #31 Maalesef 15
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #32 hype01 dedi: Şu an bende senin yaptığını yapmak istiyorum ve temmuza girdik iş bulamadım geç kaldim diye korkuyorum en az 20-25k toplarlamam lazim umarim bende alırım Genişletmek için tıkla... Sanayiye bak ve asla kendini kullandırtma. Asgari ücret altını da kabul etmeni önermem. Çünkü harbi zor iş.
hype01 dedi: Şu an bende senin yaptığını yapmak istiyorum ve temmuza girdik iş bulamadım geç kaldim diye korkuyorum en az 20-25k toplarlamam lazim umarim bende alırım Genişletmek için tıkla... Sanayiye bak ve asla kendini kullandırtma. Asgari ücret altını da kabul etmeni önermem. Çünkü harbi zor iş.
S samisky35 Centipat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #33 596802 dedi: Yasal değil. Ancak tanıdık akraba eş dost yerinde çalışabilirsin ayrıca sigorta vs. kanunen yaşın uygun değil ayrıca yakalanırsan cezası var. Genişletmek için tıkla... Kimin umrunda?
596802 dedi: Yasal değil. Ancak tanıdık akraba eş dost yerinde çalışabilirsin ayrıca sigorta vs. kanunen yaşın uygun değil ayrıca yakalanırsan cezası var. Genişletmek için tıkla... Kimin umrunda?