15 yaşında çalışmak yasal mı?

Bir AVM'nin içinde yemek yeri çok sıkıntı olmasa gerek? Çalışmaya başlamak için almam gereken belge vs. var mı?

Sorun olacağını sanmıyorum ve sigortan %99 olmayacaktır sigortan yoksa belgede yoktur muhtemelen.

Artık yasal diye biliyorum çünkü İŞKUR işbaşı eğitim programı çıkardı 15 yaş üstü çalışsın diye.

Çalışmaktaki tek amacım bilgisayar almak okulda başarılıyız zaten yaz boş geçmesin hesabı
Gençlerin hayali. Efsane bir bilgisayar. Umarım hayalini gerçekleştirirsin.

Ağır bir iş olmadığı (Madencilik vb.) sürece bir sıkıntı yok,yasal.

Yani bilmem artık çıraklıktan kaç para alırsın aylık, yani rüşvet verseler yeter. Öyle 2 bin lira vs. vermiyorlar.

Bu yaşta kendini geliştirmeye odaklan şimdi yaptığın şey geleceğin olur.
Evet kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Fizik, yazılım, felsefe, mitler mitolojiler ilgi alanımda. Güzel bir bilgisayar alırsam hem oyun oynayabileceğim hem de hobilerime daha rahat ulaşabileceğim. Bilgisayarım bozulduğu için C# öğrenme kısmım da yarıda kaldı şuan ailemin de durumu çok iyi değil çalışmasam muhtemelen ortada kalırım Diğer ihtiyaçlarım kolayca karşılanıyor ama türkiye de elektronik aletlerin çok pahalı olması tabi zorluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…