15 yaşında e-spor işiyle uğraşılır mı?

@Trerdem sanırım e-sporcuydu ona danışsbilirsiniz.
Ben 22 yaşında başladım. Başlama hikayem şöyle. Bir arkadaşım bana bir şey atmıştı. Bir kulüp rankı sadece global olanları denemek istiyor diye.( Şuan böyle şeyler varmı bilmiyorum.) Bende başvuru yaptım steam hesabımı attım. Sonra orda 35 vurdum takıma girdim falan böyle gelişti. Bunun dışında ise ben 5 yıl oynayarak girdim. Şuan 7. yılım Cs goda. Bence en az 4 yıl oynaman gerekiyor ama kısa sürede çok geliştirdiysen bilemem. Onun dışında para varmı? Çok var. ben bu turnuvalardan kazandığım paralarla kripto para aldım. https://www.technopat.net/sosyal/konu/cardano-yuekseliyor.1360034/#post-9807798 Burdan bakın. Ve çok kar ettim.
Kötü yanları neler? 10 saat oynamassam baya kötü oynayabiliyorum. Ve kötü oynadığında aşırı mutsuz moralsiz hissediyorsun. Başka var yazarım ama uykum var.
Onun dışında yaşın baya genç ama aşırı iyi oynuyorsan neden olmasın. Elinde şans varsa girmeye çalış. Monitör 75 yeterli olur diye düşünüyorum. Ama eline para geçince şu monitörü almanı öneririm. Hem tn hem diğer 144 hz 1 ms monitörlere göre ucuz.
Burda stok yok ama başka yerlerde var.
 
Bende 17-18 yaşında Türk milli takımıyla sparring yapıyordum. Bende onlar gibi Ankara'lı onların ortamından olsaydım büyük ihtimalle Kore'ye dünya turnuvasına gidecektim.
Dediğim gibi Türkiye bu konumdayken
Steaminizi atarsanız sizinle biraz sohbet edebilirim :)
steamcommunity.com/id/bedir_Han_40
 
Ben 22 yaşında başladım. Başlama hikayem şöyle. Bir arkadaşım bana bir şey atmıştı. Bir kulüp rankı sadece global olanları denemek istiyor diye.( şu an böyle şeyler var mı bilmiyorum.) Bende başvuru yaptım Steam hesabımı attım. Sonra orada 35 vurdum takıma girdim falan böyle gelişti. Bunun dışında ise ben 5 yıl oynayarak girdim. Şu an 7. yılım CS:GO'da. Bence en az 4 yıl oynaman gerekiyor ama kısa sürede çok geliştirdiysen bilemem. Onun dışında para var mı? Çok var. Ben bu turnuvalardan kazandığım paralarla kripto para aldım. Cardano yükseliyor! buradan bakın. Ve çok kar ettim.
Kötü yanları neler? 10 saat oynamassam bayağı kötü oynayabiliyorum. Ve kötü oynadığında aşırı mutsuz moralsiz hissediyorsun. Başka var yazarım ama uykum var.
Onun dışında yaşın bayağı genç ama aşırı iyi oynuyorsan neden olmasın. Elinde şans varsa girmeye çalış. Monitör 75 yeterli olur diye düşünüyorum. Ama eline para geçince şu monitörü almanı öneririm. Hem TN hem diğer 144 Hz 1 ms monitörlere göre ucuz.
Burada stok yok ama başka yerlerde var.

İlgin için teşekkür ederim hocam varolun.
Bir günde aralıksız 10 saat oynayıp sosyal bir hayatının olmamasını istiyorsan uğraşabilirsin.
Tier 1 takımlarına girebilecek kadar uğraşırsam zaten hayatı boşvermişim demektir.
 

Geri
Yukarı