15 yaşında garson maaşı ne kadar?

Gidip sorabilirsiniz ona göre plan program çıkarırsınız.
Belki asgari + sigorta bile yaparlar ama genelde çay bahçesi lokanta gibi yerlerde günlük verirler.

Simdi aslinda pedere soruyorum diyor ki sigorta cikartmasa belki asgari verirler bir alakasi var mı bunlarin olmazsa sigorta cikartmayiz o bize yeter. :]

Senin yaşlarda iken asgari ücret günlük 200 TL'ye denk geliyordu halihazırda bir yerde çalışıyordum bir otelde günlük 200 alıyordum ulaşımı ve saatleri ters olduğu için bıraktım bir restorantta işe girdim akşam toparladık gideceğiz kasadaki iş yeri yalakası patronun sağ kolu çağırdı 100 TL verdi o an kavga çıkartacaktım neyse dedim gittim sonraki gün işe gitmedim yalvardılar yine de gitmedim benim geldiğim günde 3 kişi işi bırakmıştı anlayacağın dikkatli sigortasız çalışacaksın çünkü istediği havayı yaparlar sana tabii bilindik ve biraz pahalı bir yerde çalışır isen ayrı.

Sen 15 yasinda calisirken hangi yildi soylemrisin.

Simdi aslinda pedere soruyorum diyor ki sigorta cikartmasa belki asgari verirler bir alakasi var mı bunlarin olmazsa sigorta cikartmayiz o bize yeter:]

Sen 15 yasinda calisirken hangi yildi soylemrisin.

Tabii ki alakası var. Sigortayı lokanta ödüyor onun yerine asgari verebilirler ama en kötü başlangıcınızı yapın ileride lazım olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı