15 yaşında "jawline" yapmak zararlı olur mu?

228522

Kilopat
Makaleler
4
Arkadaşlar öncelikle söyleyeyim kendimle barışık birisiyim. Ben kendi görünümümü epey beğeniyorum ama hoşuma gitmeyen 3 şey var. Bunlardan bence en önemlisi çene hatları, benimkiler aşırı belirgin değil. Bu çene hatları aşırı fark ediyor ve çok karizmatik bir görünüş katıyor, eğer mezomorf bir kafaya sahipseniz(hafif uzun) daha da yakışıyor. Bunun için jawline topu diye bir alet satılıyor, bildiğin top. Bunu günde yarım saat ısırıyorsun ve 2 ay içerisinde etki ediyor. Anlayacağınız çene kası yapıyorsun. Sizce yaşım uygun mu? Daha gelişimimi tamamlamadım çünkü. Örnek olsun diye bir görsel atıyorum:

1643750233602.png

Eğer bu tarz egzersizler yaptıysanız beni bilgilendirebilir misiniz?

Jawline gibi geçici işlere girmeden mewingi araştırmanızı öneririm. Mewing uzun süren bir süreçtir ve ergenlik yaşlarında başlanıldığı zaman süreç hızlanabilir. Bunun için belli kurallar ve hareketler mevcut. YouTube'da fazla basit anlatan tek Türk kanal bu konu ile ilgili Mehmet aga mıydı arga mıydı bir YouTube kanalı, adamın dediklerini uygularsan eğer 5 yıl içinde gözle görülür bir değişim olacaktır zaten. Burada sadece Jawline'a odaklanmamanız gerekiyor. Yabancı olarak mewingin mucidi john Mew'in oğlu mike Mew'in YouTube kanalı da mevcut, Türkçeye çevrilmiş bir videosunu bulamadım ben ama İngilizcenize güveniyorsanız doktorun videolarını baştan sona izleyin.

Bırakın kemik yapınız nasılsa öyle kalsın. Sağlığınızla oynamayın, ileride çok başınızı ağrıtır.
Aslında bu kemik değil kas. Yani kemiklerde değişen bir şey yok.
Jawline gibi geçici işlere girmeden mewingi araştırmanızı öneririm. Mewing uzun süren bir süreçtir ve ergenlik yaşlarında başlanıldığı zaman süreç hızlanabilir. Bunun için belli kurallar ve hareketler mevcut. YouTube'da fazla basit anlatan tek Türk kanal bu konu ile ilgili Mehmet aga mıydı arga mıydı bir YouTube kanalı, adamın dediklerini uygularsan eğer 5 yıl içinde gözle görülür bir değişim olacaktır zaten. Burada sadece Jawline'a odaklanmamanız gerekiyor. Yabancı olarak mewingin mucidi john Mew'in oğlu mike Mew'in YouTube kanalı da mevcut, Türkçeye çevrilmiş bir videosunu bulamadım ben ama İngilizcenize güveniyorsanız doktorun videolarını baştan sona izleyin.
Onu görmüştüm fakat çok uzun bir süreç.

Estetik operasyon olarak jawline yaptırırsanız zararları olabilir. 18 yaşından küçüklere yapmıyorlar. Ama bahsettiğiniz jawline topunun zararı olacağını sanmıyorum.

Son düzenleme:
Aslında bu kemik değil kas. Yani kemiklerde değişen bir şey yok.

Var, kasların irileşmesi kemik yapısını da etkiliyor ve yüz yapısı oldukça hassas olduğundan çene kemiklerinizin de genişlemesi kaçınılmaz, zaten görselde karşılaştırılan çene yapısında belirgin olan kas değil çene kemiği, Kaslara göre vücudumuz hatta suratımız bile değişebiliyor ki bu yüzden mewing öneriyorum.

Ya boş iş dostum kendine arada bir sakız çiğne yeterli ne kadar takıntılısınız şu elinize yüzünüze. Yaşın ilerledikçe yüz hatların oturup olgunlaşıyor zaten şu saçma hareketleri yapmayıp azıcık kilo versen bile çenen belirginleşir neye bunlarla vakit kaybediyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı