Tüy dökücü krem ile al oraları.Sağol, annem diyor iplik ile alayım öyle aldırmayı düşünüyorum. Testislerdeki kılı jilet ile almamda bir sorun var mı daha önce oraya hiç dokunmadım bile kıl almak için.
Tüy dökücü krem ile al oraları.Sağol, annem diyor iplik ile alayım öyle aldırmayı düşünüyorum. Testislerdeki kılı jilet ile almamda bir sorun var mı daha önce oraya hiç dokunmadım bile kıl almak için.
Elbet bir gün alacağım zaten, şu an başlasamda devam ederim uzadıkça keserim görüntüsü hoş bir açı vermiyor bıyık yüzünden aynaya bakmakta utanıyordum. Severim bıyık sakal ama ergenlik bıyığı değil çok kötü bir görüntüsü var.Şimdi alma ileride al yoksa dağ ayısı gibi gezersin.
Ertesi gün iğne gibi batmaya başlar.Sağol, annem diyor iplik ile alayım öyle aldırmayı düşünüyorum. Testislerdeki kılı jilet ile almamda bir sorun var mı daha önce oraya hiç dokunmadım bile kıl almak için.
Ben cinsel organa düzenli olarak kimyasal madde dökme taraftarı değilim.Tüy dökücü krem ile al oraları.
Sıkıntı olmuyor en azından kısır kalma riski yok haBen cinsel organa düzenli olarak kimyasal madde dökme taraftarı değilim.
Cinsel organlara kimyasal bulaştırmam, önce makasla kısaltıp ardından jilet ile almayı düşünüyorum.Ben cinsel organa düzenli olarak kimyasal madde dökme taraftarı değilim.
2 İla 3 hafta rahatsız eder batar. Sonrasında alışırsın.Cinsel organlara kimyasal bulaştırmam, önce makasla kısaltıp ardından jilet ile almayı düşünüyorum.
Cinsel organlara kimyasal bulaştırmam, önce makasla kısaltıp ardından jilet ile almayı düşünüyorum.
Makineyle almaya jiletten daha korkuyorumJiletle alırsan 2 gün kaşıya kaşıya gezersin dostum makineyle al ya da hiç alma kalsın en sonunda uzaması durur herhalde![]()
Hafif aşağı kaydırsan kısırsınCinsel organlara kimyasal bulaştırmam, önce makasla kısaltıp ardından jilet ile almayı düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.