15 yaşında jilet kullanmak sorun olur mu?

Jilete erken başlama ileride pişman olursun.
15-20 yaş arası sadece jiletle tıraş oldum. Tıraş olmaya jiletle başladım. 20'li yaşlarımda jilet çok uğraştırıcı geldiği için makineye geçmiştim, sırf üşengeçlikten. Jilette pişman olunacak bir şey yok. Sadece makine daha kolay. Memur falan değilseniz makineyle tıraş olun gitsin.

Ben yeni makineden jilete geçtim önceden haftada 1 yetiyordu şimdi haftada 2,3 sefer kesiyorum ama makineyle keserken çok biçimsizce çıkıyordu jilet ile kesince daha düzgün çıkmaya başladı.

Yok öyle bir şey maalesef 11. sınıftan üniversiteye kadar makineyle tıraş oldum kalınlaştı yine de tamamen genetik kıl meselesi.

Etkiliyor hocam. Bende 1 ayda ciddi fark oluştu.

15-20 yaş arası sadece jiletle tıraş oldum. Tıraş olmaya jiletle başladım. 20'li yaşlarımda jilet çok uğraştırıcı geldiği için makineye geçmiştim, sırf üşengeçlikten. Jilette pişman olunacak bir şey yok. Sadece makine daha kolay. Memur falan değilseniz makineyle tıraş olun gitsin.

Hocam bence jilet daha kolay ya makinenin alıp alamadığından emin olamıyorum jiletle olduğum tıraş her zaman daha hızlı ve temiz geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı