15 yaşında nerede çalışılabilir?

erdemm32

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar iş bulup çalışmam lazım ama yaşım 15 nerede çalışabilirim düzgün maaşlı.

Son düzenleme:
Becerilerin nelerdir? bir cv var mı?
15 ise Mesleki eğitim liselerine başvurabilirsin mesem amp gibi hangi meslek dallarına ilgin var ise o tür bir meslek lisesine geçiş yapabilirsin

15 ise Mesleki eğitim liselerine başvurabilirsin mesem amp gibi hangi meslek dallarına ilgin var ise o tür bir meslek lisesine geçiş yapabilirsin
Eğer asgari ücretin altına çalışıp ileride edineceğin belgeyi düşünürsen mantıklı ama asgari alacağım falan dersen malesef öyle bir dünya yok

15 ise mesleki eğitim liselerine başvurabilirsin MESEM AMP gibi hangi meslek dallarına ilgin var ise o tür bir meslek lisesine geçiş yapabilirsin.

Eğer asgari ücretin altına çalışıp ileride edineceğin belgeyi düşünürsen mantıklı ama asgari alacağım falan dersen maalesef öyle bir dünya yok.

Asgari ücreti nerelerde alabilirim.

Asgari ücreti nerelerde alabilirim.

15 yaşında gideceğin iş yerleri ile konuşup bunu talep edebilirsin ama çok zor bir farklılığın veya geçmişin yoksa açık konuşayım alamazsın.
Şöyle düşün sen işletme sahibisin bir yerde en azından mezun olmuş 18 yaşından büyük bir insan var asgari ücretli çalıştırabileceğin diğer yerde bilmem kaç yıl sana ayak bağı olacak köle yerine kullanacağın ve bir şeyler öğretmen gerekecek bir çocuk var. Hangisine asgari verirsin? İşi bilene mi yoksa öğrenene kadar zaman harcaması gereken bir insana mı?
Özel bir durumun yoksa mesemin asgarisini öp başına koy

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı