25 mi 15 mi?Merhaba arkadaşlar iş bulup çalışmam lazım ama yaşım 25 nerede çalışabilirim düzgün maaşlı.
98 li arkadaş başlık yanlış.25 mi 15 mi?
Becerilerin nelerdir? bir cv var mı?Merhaba arkadaşlar iş bulup çalışmam lazım ama yaşım 25 nerede çalışabilirim düzgün maaşlı.
.15 olucaktı o25 mi 15 mi?
15 olacaktı o
Moto kurye veya Trendyol Express yapabilirsiniz yorucudur ama iyi maaşı var.
98'li arkadaş başlık yanlış.
Para vermiyo berberlerBerber yanında.
YokBecerilerin nelerdir? bir cv var mı?
15 ise Mesleki eğitim liselerine başvurabilirsin mesem amp gibi hangi meslek dallarına ilgin var ise o tür bir meslek lisesine geçiş yapabilirsinBecerilerin nelerdir? bir cv var mı?
Eğer asgari ücretin altına çalışıp ileride edineceğin belgeyi düşünürsen mantıklı ama asgari alacağım falan dersen malesef öyle bir dünya yok15 ise Mesleki eğitim liselerine başvurabilirsin mesem amp gibi hangi meslek dallarına ilgin var ise o tür bir meslek lisesine geçiş yapabilirsin
15 ise mesleki eğitim liselerine başvurabilirsin MESEM AMP gibi hangi meslek dallarına ilgin var ise o tür bir meslek lisesine geçiş yapabilirsin.
Eğer asgari ücretin altına çalışıp ileride edineceğin belgeyi düşünürsen mantıklı ama asgari alacağım falan dersen maalesef öyle bir dünya yok.
Asgari ücreti nerelerde alabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.