15 yaşında Protein tozu kullanmalı mıyım?

450 falan geçmesin yani hocam
Hardline Whey 3 Matrix önerebilirim fiyatı geçen baktığımda 480 civarlarındaydı sanırsam bu bütçede en iyi tercihlerden biri olacaktır. He illa da ben 450 den 1 kuruş bile fazlasını vermem diyorsanız BigJoy Classic tercih edebilirsiniz.

Yaş falan fark etmez 16 yaşından beri kullanıyorum bir problem yok BAAAAĞSS!

Kaliteli bir protein tozu önereyim; Whey Protein Tozu Fiyatı - En İyi Whey Protein Tozu Markası ve Kullanıcı Yorumları Kendim kullanıyorum.

Bütçe olarak sıkıntı çektiğin zamanlarda buda ilaç; Ronic Nutrition Whey Ultimate 2270 G Kas Yapılanmasına Yardımcı Protein Tozu (çikolata Aromalı) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Kaliteli mi, hayır. Proteinini karşılıyor ve fiyatına değiyor mu, evet. Alınabilir bunu kullandım tadı biraz kötü gelebilir.

Protein ocean hiç kullanmadım arkadaşın attığı Ronic'in çileklisi vardı. Yoğun ve şekerli ben biraz daha hafif seviyorum, BigJoy, Weider tercih edilebilir ama çok pahalı kalıyorlar. Ben daha F/P ve bir o kadar da kaliteli olan Scitec kullanıyorum. Hardline hiç kullanmadım yorum yapamam ama Ronic çok tatlı olması haricinde güzeldi.

senin benim gibilerin protein tozu ihtiyacı yok zaten bu ülkede marketteki tavuktan çok daha pahalıya geliyor gelelim protein tozunun neden kullanıldığına protein sindirimi zor bir makrodur midede yer kaplar uzun sürede sindirilir bu yüzden 100+ kg hayvan gibi powerlifterlar bodyciler var günde 4000+ kalori falan alan herifler var bunlar bu şişkinlikten kurtulmak için ve bütün gün yumurta tavuk et yemek yerine normal karb + yağ + protein dengeli öğünlerini alıp üstüne protein eksiği olursa 1 ölçek 2 ölçek protein tozu da atıyorlar sindirimi daha kolay oluyor onlara kolaylık sağlıyor bizim gibilerin ihtiyacı yok sokakta kaç tane cenk koçak tuna tavus gibi birini görüyorsun senin benim gibiler 2500 3000 falan alıyor yumurtayla tavukla falan gayet yetiyor. bahsettiğim adamlar tavuk pilavı kolay sindirilsin diye ayranla blenderdan geçirip içiyor yani düşünün ne kadar ekstrem bir durumda gerektiğini.

ha kreatin olabilir preworkout olur bunlar mantıklı kullanılabilir kırmızı et fazla yiyemiyorsan yapıştır uyguna bulursan kreatini saç döker falan deniyor ama ne kadar doğru bilemiyorum
linkte saç dökmesiyle alakalı bazı bulgular olduğunu belirtiyor ama bu fazla kullanımda oluyormuş ben hiç kullanmadım ihtiyacım da olmadı ağırlıklarım düzenli artıyor böyle şeyler çok uzun platolara falan denk gelindiğinde kullanılıyor sanırım.
bcaa bilemiyorum ne kadar gerekli bundan sonrası zaten biraz keyfe kaçıyor arjinin bilmemne birsürü şey var ama ne kadar gerekli.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı