Saçlarınız uzun mu?Merhaba, 15 yaşındayım ve saçım dökülüyor. Spor yapıyorum ve bayağıdır saçım dökülüyor. Bugün çinko ve D vitamini aldım. Sizce daha neler yapabilirim ve neden dökülüyor olabilir?
Saçlarınız uzun mu?
Günlük 50 tel civarı saç dökülmesi normal kabul edilir. Genetik saç dökülmesi varsa kaçınılmaz bir sonuç maalesef. Çok ilerlemediği sürece minoxidil kullanmak için de yaşın küçük. Şampuanını saç dökülmesi önleyici doğal içerikli bir şampuanla değiştir, biotin kullanman da yararına olur.
Kendim bizzat kullanmadım fakat Dercos bu konuda kendini kanıtlamış bir marka. Ürünlerine bakabilirsiniz. Ama bence en iyisi bir cildiye randevusu bulun ve doktordan da bir görüş alın. Daha etkili eczane şampuanları olabilir onlar sizi yönlendirecektir.Önerebileceğiniz bir şampuğan var mı acaba?
Kendim bizzat kullanmadım fakat Dercos bu konuda kendini kanıtlamış bir marka. Ürünlerine bakabilirsiniz. Ama bence en iyisi bir cildiye randevusu bulun ve doktordan da bir görüş alın. Daha etkili eczane şampuanları olabilir onlar sizi yönlendirecektir.
Ne demek, rica ederim.Teşekkürler ilginiz için
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.