15 yaşında spor salonuna gitmek mi mantıklı kendi ağırlığımızla çalışmak mı?

• Konuyu başlatan Zuux
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 365

Zuux

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
15 yaşındayım bu yaşımda evde kendi ağırlığımla mı vücut çalışayım yoksa spor salonuna mı gideyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Salona git. Utandığın için gitmek istemiyorsan yaşım küçük diye. Öyle utanacağın bir şey yok. 18 yaşındayım. İlk gittiğimde çok çekiniyodum. Ama benden yaşça büyük abiler orda bana hareketlerin doğrularını gösteriyordu. Beraber set atıyorduk. Kimse seni bilmiyorsun yapamıyorsun ya da yaşın küçük diye dalga geçmiyor.

Salona git. Utandığın için gitmek istemiyorsan yaşım küçük diye. Öyle utanacağın bir şey yok. 18 yaşındayım. İlk gittiğimde çok çekiniyordum. Ama benden yaşça büyük abiler orada bana hareketlerin doğrularını gösteriyordu. Beraber set atıyorduk. Kimse seni bilmiyorsun yapamıyorsun ya da yaşın küçük diye dalga geçmiyor.

Utanmak değil de herkes bana yaşımın küçük olduğunu söylüyor bu yüzden

15 yaşındayım bu yaşımda evde kendi ağırlığımla mı vücut çalışayım yoksa spor salonuna mı gideyim?
Abartmayacak şekilde ve herhangi bir takviye kullanmayacak şekilde fitness yapabilirsin ama benim önerim dövüş sporları çünkü seni gerçekten her anlamda geliştiriyor,kafa dağınıklığı vs. çok çok azalıyor konsantirasyonun oldukça artıyor.hani kilom çok vs. diyorsan da güzel bir diyet ve kardiyo yapmanı öneririm.

Kral kilon boyun kaç?

1.77 74 kilo boyumdan tam (emin değilim ama bu civarlar 1-2 cm fazla veya azdır belki)

Abartmayacak şekilde ve herhangi bir takviye kullanmayacak şekilde fitness yapabilirsin ama benim önerim dövüş sporları çünkü seni gerçekten her anlamda geliştiriyor, kafa dağınıklığı vs. çok çok azalıyor konsantirasyonun oldukça artıyor. Hani kilom çok vs. diyorsan da güzel bir diyet ve kardiyo yapmanı öneririm.

Abatmayacak şekilde derken?

Boyun da kilonda yaşına göre gayet güzel ,dediğim gibi böyle aşırı abartmadan ve dışarıdan takviye almadan vücudunu bir tık daha şekillendirebilirsin.

Abatmayacak şekilde derken?

Hani sürekli gidip ağırlık arttıra arttıra böyle büyümek ve aşırı kaslı olmaktan bahsediyorum, rutin güzel hareketler yapıp fullbody çalışıp ve üstüne de kardiyo yaparsan çok daha güzel olur. Spor salonuna gittiğin zaman kreatin ve protein tozu içenleri ve önerenleri görürsün, evet ciddi anlamda katkısı var ama bu yaşlar henüz onları kullanmak için erken.

Boyun da kilonda yaşına göre gayet güzel, dediğim gibi böyle aşırı abartmadan ve dışarıdan takviye almadan vücudunu bir tık daha şekillendirebilirsin.

Hani sürekli gidip ağırlık arttıra arttıra böyle büyümek ve aşırı kaslı olmaktan bahsediyorum, rutin güzel hareketler yapıp fullbody çalışıp ve üstüne de kardiyo yaparsan çok daha güzel olur. Spor salonuna gittiğin zaman kreatin ve protein tozu içenleri ve önerenleri görürsün, evet ciddi anlamda katkısı var ama bu yaşlar henüz onları kullanmak için erken.

Yardımın için teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı