15 yaşındaki birinin kolu kaç cm olmalı?

37-38cm kol sizce küçük müdür? 4 ayda ( sakatlıklarla 3 ay diyelim) 4cm koyabildim artık yavaşladı 33.5'tan 37 oldu sıkıntı şu boy 1.87 olduğu için en az 40 olması gerek küçük gibi duruyor bana.

175 180 boylarında biri için gayet dolgun bir kol fakat boyunuz uzun yavaş yavaş üstüne koyarsınız.

175 180 boylarında biri için gayet dolgun bir kol fakat boyunuz uzun yavaş yavaş üstüne koyarsınız.
Umarım ancak sıkıntı şu 10 gün sakattım dün bi gittim ağırlıklar 2.5-5kg düşmüş güç kaybı var yani idman beslenme yoktu yarın tekrardan başlıyorum umarım toparlarım kolum aynı ölçü kaybı yok.

Umarım ancak sıkıntı şu 10 gün sakattım dün bi gittim ağırlıklar 2.5-5kg düşmüş güç kaybı var yani idman beslenme yoktu yarın tekrardan başlıyorum umarım toparlarım kolum aynı ölçü kaybı yok.
Geçmiş olsun hocam fakat bu kadar detaya takılmayın, ne kadar takılıp stres yaparsanız o kadar olumsuz etkiler. Ölçülerinizi ayda bir alın.

Geçmiş olsun hocam fakat bu kadar detaya takılmayın, ne kadar takılıp stres yaparsanız o kadar olumsuz etkiler. Ölçülerinizi ayda bir alın.

Teşekkürler omuz sakatlığı çok kötü zedelenme veya 1. Derece yırtık vardı ağrım yok sadece kolu gerince içerde halat geriliyormuş gibi oluyor hafiften başlayacağım umarım toparlarım. Ölçülerim hemen hemen aynı sadece sertlik gitti biraz göğüsü sıkınca falan eskisi gibi değil tahminen 3-4 idmana eskisi gibi olurum diye düşünüyorum.

@Berk Chelik Hocam idmanı yaptım yaparken omuz kaslarımda bi gerilim hissettim sonra iyice ısınınca hiç acı falan olmadı ancak gece o bölgenin sızlaması muhtemel sizce zamanla geçermi yoksa idmanlara 1 hafta 10 gün offmu vermeliyim ?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı