15 yaşındaki Çelik'in ölümü ile ilgili valilik açıklama yaptı

Kanka klasik mülteci sever işte. Boşver, utanma duygusu olsa zaten cevap verirdi sana.

Benim ağızımdan bir kere bile mülteciler çok iyi kesinlikle ülkemiz de kalmalı asla geri gitmemeli tarzı laf çıkmadı.

Üstüne bizim ülke de genel olarak mülteci yok şuan. Ya sığınmacı var ya geçici koruma altında olanlar var veya kaçak yollarla gelen Afgan Pakistan'lı flan var.

Beni takip ediyor olsan her fırsatta kaçak gelenler direk gönderilmeli diyorum. Sığınımacı veya geçici koruma ile gelenler de en kısa sürede gönderilmeli diyorum

Ama ayrıca şuan ki konjektür de çok zor diyorum ikinci olanlar için gönderme. Esad Suriye'de durdurkça bu insanlar gitmez. Zorla döve döve söve söve göderecem demek hukuken veya uluslar arası sözleşmeler gereği olmaz diyorum. Yaparım diyen de yalan söyler azıcık dünyayı ve siyaseti biliyorsa olmayacağını bilir zaten.

Ama siz tabi bunu anlayamadığınız için saçmalıyorsunuz. Ve konuları sürekli mülteci sever diyerek yok çok seviyorsan al evine besle diyerek çoçukça muhabbetlere çekiyorsunuz.

Son düzenleme:
Benim ağızımdan bir kere bile mülteciler çok iyi kesinlikle ülkemiz de kalmalı asla geri gitmemeli tarzı laf çıktı mı?

Üstüne bizim ülke de genel olarak mülteci yok şuan zaten. Ya sığınmacı var ya geçici koruma altında olanlar var veya kaçak yollarla gelen Afgan Pakistan'lı flan var.

Beni takip ediyor olsan her fırsatta. Kaçak gelenler direk gönderilmeli diyorum. Sığınımacı veya geçici koruma ile gelenler de en kısa sürede gönderilmeli diyorum ama ayrıca şuan ki konjektür de çok zor diyorum ikinci olanlar için gönderme. Esad Suriye'nin başında durdurkça bu insanlar gitmez. Zorla döve döve söve söve göderecem demek te hukuken uluslar arası sözleşmeler gereği olmaz diyorum. Yaparım diyen de yalan söyler azcık dünyayı ve siyaseti biliyorsa olmayacağını bilir.

Ama siz tabi bunu anlayamadığınız için saçmalıyorsunuz. Ve konuları sürekli mülteci sever diyerek yok çok seviyorsan al evine besle diyerek çoçukça muhabbetlere çekiyorsunuz.

Aynen tek sorun ülkede mülteciler onları yollayalım uçacaz. 1 kişi bile intihar etmeyecek açlık kalmayacak hepimiz uçacaz kaçacaz sanmaya devam edebilirsin... Her sene iPhone almana tek engel Suriyeliler koş hepsine saldır çoluk çocuk demesen vur kır parçala.

İnsan haklarıymış uluslar arası hukukmuş onlarda insanmış flan boş ver nede olsa onlar Arap onlar insan sayılmaz kürekle vura vura gönderelim demeye devam edin size diyecek bir şey yok.

Buna ne diyeceksin peki? Sordun ya nerede savunuyorum diye buyur.

@Daryl1dx daha bu tarz bircok yorumu bulunuyor, bakabilirsin. Ben mobil oldugum icin sadece bunu atabildim.

Benim ağızımdan bir kere bile mülteciler çok iyi kesinlikle ülkemiz de kalmalı asla geri gitmemeli tarzı laf çıktı mı?

Üstüne bizim ülke de genel olarak mülteci yok şuan zaten. Ya sığınmacı var ya geçici koruma altında olanlar var veya kaçak yollarla gelen Afgan Pakistan'lı flan var.

Beni takip ediyor olsan her fırsatta. Kaçak gelenler direk gönderilmeli diyorum. Sığınımacı veya geçici koruma ile gelenler de en kısa sürede gönderilmeli diyorum ama ayrıca şuan ki konjektür de çok zor diyorum ikinci olanlar için gönderme. Esad Suriye'nin başında durdurkça bu insanlar gitmez. Zorla döve döve söve söve göderecem demek te hukuken uluslar arası sözleşmeler gereği olmaz diyorum. Yaparım diyen de yalan söyler azcık dünyayı ve siyaseti biliyorsa olmayacağını bilir.

Konudan bağımsız çok yazım yanlışınız var, bir an önce düzeltmeniz dileğiyle.

"Alışmış kudurmuştan beterdir" derler ya bu mültecilerin alayı böyle, kendi ülkelerinde yapamadıklarını burada yapıyorlar. Bilmenizi istedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı