15 yaşından sonra boy uzaması

Bu kadar atarlı bir yorum yapmak yerine bilmiyoruz elimizden bir şey gelmez diyebilirsiniz ?
Ne atarı? Zaten dediğin şeyi söylemiş. Her hafta 50 tane boy konusu açılıyor, bilim gelişti konu açınca boy uzuyor da bizim mi haberimiz yok?

Bayıyor bir süreden sonra.

Ne atarı? Zaten dediğin şeyi söylemiş. Her hafta 50 tane boy konusu açılıyor, bilim gelişti konu açınca boy uzuyor da bizim mi haberimiz yok?

Bayıyor bir süreden sonra.
Düzgün bir şekilde okursan görürsün. İlk konusu olabilir ? İllaki 7/24 boy konularını mı takip etmesi gerekiyor ? Ne zamandan beri bu forum yardım etmek yerine millete laf yetiştirme forumu oldu ?

Düzgün bir şekilde okursan görürsün. İlk konusu olabilir? İllaki 7/24 boy konularını mı takip etmesi gerekiyor? Ne zamandan beri bu forum yardım etmek yerine millete laf yetiştirme forumu oldu?

İnternete 15 yaşında sonra boy uzaması diye yazsa, her türlü sitede istediği içeriğe ulaşır. Technopat'ta da bunun gibi yüzlerce konu varken bir daha konu açması gereksiz.

Arkadaşlar büyüdüğümde yunus polis olmak istiyorum ama boy sınırı 1,75. 15 yaşındayım boyum 1. 68 babam ve annem benden kısa, dayılarım 187 ama onlar dışında pek uzun yok ailede yunus polis olmak için sizce ileride 175cm boyuna ulaşabilir miyim? Küçüklüğümden beri koşar, spor yaparım. Boy uzatacağını düşündüğünüz egzersizler/ spor dalları var mıdır? Küçüklükten beri hayalimdeki meslek boy yüzünden yapamamak ağır koyar :)

Yüz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı