Tarayıcıdan film dizi açacaksın hocam. Bir şey bilmene gerek yok bence.Linux hakkında hiç bir şey bilmiyorum.
Yine tercih sizin.
Tarayıcıdan film dizi açacaksın hocam. Bir şey bilmene gerek yok bence.Linux hakkında hiç bir şey bilmiyorum.
4 yapmıştım ama ram dan çok işlemci çok önemli. Ne yaparsanız yapın işlemciyi zorluyor.RAM'i naptınız hocam?
Evet aynen öyle. İşlemci yeni tür codecler için fazla eski bu da aşırı kullanım gibi sorunlara sebep oluyor ve bilgisayar yan yatıyor.4 yapmıştım ama ram dan çok işlemci çok önemli. Ne yaparsanız yapın işlemciyi zorluyor.
Hocam peki siz ne önerirsiniz?Evet aynen öyle. İşlemci yeni tür codecler için fazla eski bu da aşırı kullanım gibi sorunlara sebep oluyor ve bilgisayar yan yatıyor.
Başka bir bilgisayar bakınız.Hocam peki siz ne önerirsiniz?
Piyasa çok pahalı hurdalık bilgisayarlara bile 1000TL istiyorlar.Başka bir bilgisayar bakın.![]()
Maalesef bu bilgisayar için para harcamayınız, paranıza yazık olur. Onun yerine biraz biriktirip düzgün bir şey bakmanız daha sağlıklı olur.Piyasa çok pahalı hurdalık bilgisayarlara bile 1000TL istiyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.