Nereden alacağım toptan olarak?
Fikrim yok. Pazarda insanlara gidip sorabilirsiniz. Belki Facebook-sahibinden gibi 2.el sitelerinde de bulabilirsiniz. Toptan satış yapan gruplar illaki vardır.
Nereden alacağım toptan olarak?
Fikrim yok. Pazarda insanlara gidip sorabilirsiniz. Belki Facebook-sahibinden gibi 2.el sitelerinde de bulabilirsiniz. Toptan satış yapan gruplar illaki vardır.
Bir şey daha sorabilir miyim?
Tabii ki.
Benim aklıma yatmama nedenleri şu bulunduğum şehir küçük bir de ben anlamam bir de baba çorap işine girdim diyemem ben daha karlı işler arıyorum ve en önemlisi tamamen legal olması ve ne yapacağım bilmiyorum ya.
Doğru diyosunuz sağolun.Hocam yanlış anlamayın ama 150bin TL günümüz için iş kurmak için çok düşük bir bütçe. 4000 dolar bile yapmıyor. Aceleniz yoksa para biriktirmenizi öneriyorum. Mesela parayı TL de tutmayıp bir işe girin asgari ücret bile alsanız 1 sene çalışın kabacak 350-400bin TL paranız olur. O zaman daha iyi bir iş kurabilirsiniz.
Faize atBenim aklıma yatmama nedenleri şu bulunduğum şehir küçük bir de ben anlamam bir de baba çorap işine girdim diyemem ben daha karlı işler arıyorum ve en önemlisi tamamen legal olması ve ne yapacağım bilmiyorum ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.