150.000 TL'ye kadar masaüstü sistem önerisi

Daha fazla  

Rust için alıyorum. Yan bileşenleri çok yükseltmek istemediğim için (RAM ve depolama dışında) GPU'yu biraz kısık tuttum. Rust CPU ve RAM odaklı olduğu için ben de bu şekilde bir sistem kurdum, monitör, ile bütçem 150 bin Türk lirası fakat sınıra çekmek istemiyorum. Direkt kredi ile alacağım bir kısmını çünkü bence böyle başlayıp 5080e yükseltmek iyi olur çünkü diğer bileşenler de gayet iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Rust için alıyorum. Yan bileşenleri çok yükseltmek istemediğim için (RAM ve depolama dışında) GPU'yu biraz kısık tuttum. Rust CPU ve RAM odaklı olduğu için ben de bu şekilde bir sistem kurdum, monitör, ile bütçem 150 bin Türk lirası fakat sınıra çekmek istemiyorum. Direkt kredi ile alacağım bir kısmını çünkü bence böyle başlayıp 5080e yükseltmek iyi olur çünkü diğer bileşenler de gayet iyi.

PSU RAM ve ekran kartı ve monitör iyileştirilebilir.

Kasa olarak bunu koydum siz beğenmişsiniz

Fan aynı şekilde sizin seçtiğiniz x6

Toplam: 140k

Son düzenleme:

Kasa olarak bunu koydum siz beğenmişsiniz.

Fan aynı şekilde sizin seçtiğiniz X6.

Toplam: 140k.

Sağ olun hocam fakat dediğim gibi ekran kartı pek önemli değil şu anlık 5070 Ti yeterli fakat anakartta aman aman bir fark var ise yükseltebilirim onu.

Fiyat: 130K.

Sağ olun hocam fakat dediğim gibi ekran kartı pek önemli değil şu anlık 5070 Ti yeterli fakat anakartta aman aman bir fark var ise yükseltebilirim onu.

Anakartınız daha iyi ekran kartınız daha iyi hem de fiyatı daha uygun şüpheniz olmasın Rust'ta ultrada akıp gidecek oyun.

Kasa olarak bunu koydum siz beğenmişsiniz.

Fan aynı şekilde sizin seçtiğiniz X6.

Toplam: 140k.

Hocam PSU.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı