Kullanan biri olarak soyluyorum gunduz gozukmuyor isiklar ama gece tuslari gormene yetiyor.Bloody B120 rakipsiz. Işıklandırma karanlık ortamlarda belli olur. Rampage vesaire bulaşma.
Ben yan klavye olarak kullanıyorum. Asıl klavyem Logitech G213 ile 85 DKS yazarken Bloody B120 ile 105 DKS falan yazıyorum. Fiyatına göre bulunmaz nimet bence. Tabii malzeme kalitesi vesaire Logitech kadar değil ama o paraya da o kadar. Bloody daha iyisini yapasıya kadar o paraya en iyisi o. Konu sahibi kaçırmasın.Kullanan biri olarak soyluyorum gunduz gozukmuyor isiklar ama gece tuslari gormene yetiyor.
Orgu kablo ve klavye altindaki yukselticinin bile kaydirmaz olmasi cogu ust modelde bile bulunmuyor. Haklisiniz.Ben yan klavye olarak kullanıyorum. Asıl klavyem Logitech G213 ile 85 DKS yazarken Bloody B120 ile 105 DKS falan yazıyorum. Fiyatına göre bulunmaz nimet bence. Tabii malzeme kalitesi vesaire Logitech kadar değil ama o paraya da o kadar. Bloody daha iyisini yapasıya kadar o paraya en iyisi o. Konu sahibi kaçırmasın.
B120 isigini kapat kullan derim de gunduz gormuyosun zaten. B120 al gec.Bu fiyat aralığında ışıklı olmayan bi klavye öneriniz var mı peki?
Hocam şunu önerir misiniz ?Bloody B120 rakipsiz. Işıklandırma karanlık ortamlarda belli olur. Rampage vesaire bulaşma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.