150-180 TL Klavye Önerisi

optimistby

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar herkese, yaklaşık 2 yıldır kullandığım 20 TL'lik A4tech klavyemin ömrünün dolduğunu hissettiğim için yeni klavye almak istiyorum.
Araştırarak birkaç model buldum fakat insan araştırdıkça daha fazla şık arasında kalıyor.
Siz değerli kullanıcılardan bilgisi olanlar tecrübesi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. Tavsiyelerinizi nedenleriyle birlikte belirtirseniz çok mutlu olurum. Yorum yazan herkese şimdiden çok teşekkürler :)

Bu arada Bütçem max 150-180 TL.
Daha çok FPS oyunlar oynuyorum, makroya falan çok ihtiyacım olmuyor. Klavyenin tuşlarının çok ses çıkarmaması benim için artı'dır.

Şıklar:
1-) Bloody B120 Q
2-) Asus Cerberus
3-) Redragon ASURA
4-) Rampage KB-R04

Yeni model ve fikirlere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
@optimistby KB R04 kullanıyorum yaklaşık 2 yıldır beni idare ediyor. Güzel klavye fakat mekanik değil haberin olsun. İçinde Switch yok bomboş. Ama sesi mekanik'i andırıyor.
Yorumun için teşekkürler, benim için mekanik olması önemli değil, ben sadece tuşları yumuşak basımlı,sessiz ve en az 10 tuş anti ghosting sahibi bir klavye istiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı