Tumerefe Hectopat Katılım 20 Şubat 2016 Mesajlar 191 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2017 #1 Arkadaşlar herkese merhabalar. 200 TL'ye kadar bütçem var ve klavye fare seti satın almak istiyorum. Önerileriniz nelerdir ?
Arkadaşlar herkese merhabalar. 200 TL'ye kadar bütçem var ve klavye fare seti satın almak istiyorum. Önerileriniz nelerdir ?
Culoksi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 4.582 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2017 #3 Cooler Master MasterKeys Lite L Combo RGB Mekanik Hisli Gaming Klavye Mouse Set | ITOPYA Bütçeni arttırıp bunu öneririm. Alamazsan bunu öneririm. Cooler Master SGB-3031-KKMF1-TU Devastator II Kırmızı LED Türkçe Gaming (Oyuncu) Klavye Mouse Seti - incehesap.com
Cooler Master MasterKeys Lite L Combo RGB Mekanik Hisli Gaming Klavye Mouse Set | ITOPYA Bütçeni arttırıp bunu öneririm. Alamazsan bunu öneririm. Cooler Master SGB-3031-KKMF1-TU Devastator II Kırmızı LED Türkçe Gaming (Oyuncu) Klavye Mouse Seti - incehesap.com
ERDEMçtnkya Hectopat Katılım 28 Kasım 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2017 #4 Thermaltake ttesport commander setine bak Thermaltake Tt eSPORTS Commander Combo Kırmızı Işıklı Oyuncu Fiyatı
Thermaltake ttesport commander setine bak Thermaltake Tt eSPORTS Commander Combo Kırmızı Işıklı Oyuncu Fiyatı
Tumerefe Hectopat Katılım 20 Şubat 2016 Mesajlar 191 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2017 #5 Culoksi dedi: Cooler Master MasterKeys Lite L Combo RGB Mekanik Hisli Gaming Klavye Mouse Set | ITOPYA Bütçeni arttırıp bunu öneririm. Alamazsan bunu öneririm. Cooler Master SGB-3031-KKMF1-TU Devastator II Kırmızı LED Türkçe Gaming (Oyuncu) Klavye Mouse Seti - incehesap.com Genişletmek için tıkla... Dostum MasterKeys Lite L kaliteli mi ? Yani satın almaya değer mi ? Culoksi dedi: Cooler Master MasterKeys Lite L Combo RGB Mekanik Hisli Gaming Klavye Mouse Set | ITOPYA Bütçeni arttırıp bunu öneririm. Alamazsan bunu öneririm. Cooler Master SGB-3031-KKMF1-TU Devastator II Kırmızı LED Türkçe Gaming (Oyuncu) Klavye Mouse Seti - incehesap.com Genişletmek için tıkla... Bir de faresinde makro desteği var mı ?
Culoksi dedi: Cooler Master MasterKeys Lite L Combo RGB Mekanik Hisli Gaming Klavye Mouse Set | ITOPYA Bütçeni arttırıp bunu öneririm. Alamazsan bunu öneririm. Cooler Master SGB-3031-KKMF1-TU Devastator II Kırmızı LED Türkçe Gaming (Oyuncu) Klavye Mouse Seti - incehesap.com Genişletmek için tıkla... Dostum MasterKeys Lite L kaliteli mi ? Yani satın almaya değer mi ? Culoksi dedi: Cooler Master MasterKeys Lite L Combo RGB Mekanik Hisli Gaming Klavye Mouse Set | ITOPYA Bütçeni arttırıp bunu öneririm. Alamazsan bunu öneririm. Cooler Master SGB-3031-KKMF1-TU Devastator II Kırmızı LED Türkçe Gaming (Oyuncu) Klavye Mouse Seti - incehesap.com Genişletmek için tıkla... Bir de faresinde makro desteği var mı ?
Culoksi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 4.582 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2017 #6 Kalitelidir, alabilirsin. Farenin yazılım desteği yok, makro atayamıyosun.
Tumerefe Hectopat Katılım 20 Şubat 2016 Mesajlar 191 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2017 #7 Arkadaşlar Devastator 2 satın almaya karar verdim. Sipariş vereyim mi yarın ?
AYSİO Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 1.305 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2017 #8 Çin'den sipariş etsen olmaz mı?
Tumerefe Hectopat Katılım 20 Şubat 2016 Mesajlar 191 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2017 #9 Silinen üye dedi: Çin'den sipariş etsen olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Hepsiburada'dan sipariş ettim.
Silinen üye dedi: Çin'den sipariş etsen olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Hepsiburada'dan sipariş ettim.
D dadashaluk Hectopat Katılım 26 Aralık 2017 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2017 #10 Mouse hariç doğru bir tercih iyi günlerde kullanın.