Mustafatekno Megapat Katılım 29 Eylül 2013 Mesajlar 135 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2016 #1 Macro mouse almak istiyorum. Fakat 400TL civarı satılan mouse için bütçem yetersiz. Bu kriterlere uygun kıyıda köşede kalmış bir mouse var mı? İkinci el de olabilir.
Macro mouse almak istiyorum. Fakat 400TL civarı satılan mouse için bütçem yetersiz. Bu kriterlere uygun kıyıda köşede kalmış bir mouse var mı? İkinci el de olabilir.
K KralGS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 3.984 6 Ağustos 2016 #2 Asus ROC SICA Moba Gaming Mouse Sana bunu önerebilirim
K4NG4L Kilopat Katılım 3 Temmuz 2016 Mesajlar 433 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2016 #3 Everest Rampage SMX-R4 kendimde bu fareyi kullandım her türlü oyunda işe yarıyor makro desteği'de var çok aşırıya uçmana gerek yok
Everest Rampage SMX-R4 kendimde bu fareyi kullandım her türlü oyunda işe yarıyor makro desteği'de var çok aşırıya uçmana gerek yok
K KralGS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 3.984 7 Ağustos 2016 #4 K4NG4L dedi: Everest Rampage SMX-R4 kendimde bu fareyi kullandım her türlü oyunda işe yarıyor makro desteği'de var çok aşırıya uçmana gerek yok Genişletmek için tıkla... Senin faren daha çok fps türü,benim önerdiğim mouse daha çok mmo ve moba oyunlar için daha iyi.
K4NG4L dedi: Everest Rampage SMX-R4 kendimde bu fareyi kullandım her türlü oyunda işe yarıyor makro desteği'de var çok aşırıya uçmana gerek yok Genişletmek için tıkla... Senin faren daha çok fps türü,benim önerdiğim mouse daha çok mmo ve moba oyunlar için daha iyi.
K4NG4L Kilopat Katılım 3 Temmuz 2016 Mesajlar 433 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2016 #5 lol gibi bi oyun için bakıyosan onlarda denemedim lolcü değilim ama dpi değişebildiği için her türlü hızdan performans alabiliyorsun
lol gibi bi oyun için bakıyosan onlarda denemedim lolcü değilim ama dpi değişebildiği için her türlü hızdan performans alabiliyorsun