150-250 TL VDSL modem önerisi

Millenicom'un bayisi gelsen sizin kadar övmez zaten.

Önce soruma cevap verin ki, beni eleştirme hakkına sahip olun. Boş boş laf atmakla bir şey elde etmiyorsunuz malesef.

Taahhütnameyi de boş vaktinizde okuyun. Sabah 7 - akşam 7 arası AKK'siz sadece. Yalan 1. Ayrıca fiyat doğru değil. Yalan 2. Taahhütnamede resmen Sevr'i imzalatıyorlar. Ve gidip çöplük Everest modemini öneriyorsunuz. İleride sorun çıktığında da modemi çöpe atarsınız artık.

Marka şakşakçısı değilim ve kullanmadığım şeyi de asla önermem.

7/24 AKK'sizdir. Akşam 7'den sonra gece 1'e kadar 3 megabit günün diğer saatleri ise 35+ megabit kullanırsınız. AKK demek belli bir gigabayt kotasına ulaştıktan sonra hızın kahir ekseriyetle düşmesi demektir. Bu paketlerde AKK yoktur.

Ahd ettiğiniz süreden önce iptal ettirirseniz de modem aldıysanız modemin ücreti + indirimler + yerinde kurulum ücretini son faturaya tahakkuk ettirirler ki geneli böyle zaten.

Ben yalın paketi 49,90'a almıştım şimdi fiyatlar daha da düşmüş yeni müşteriler için.

Topluluk içinde bir meseleye nasıl itiraz edilir, hiç tanışık olunmayan insanlarla nasıl konuşulur bunları öğrenmek taahhütnameyi öğrenmekten daha kolay. Bilginize.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı