Aralığa daha bakmadım ama Ekim ayında 1.1 terabayt, Kasım ayında 1.2 terabayt kullandık evde. 480p modunda takılıp, oyun filan indirmezsen yeter. Diğer türlü imkansız.
Yeni eve taşındık, altyapı yok. Vodafone redbox karar verdik. 100 TL'ye 4.5G 150 GB. Evde oyun indiririm. Ayda belki 4-5 tane 5-10 GB arası oyun, günlük TV, YouTube'dan çıkmaz, çevrim içi oyunlar, Instagram falan. Sizce 150 GB yeter mi, yoksa başka öneriniz var mı 100 TL geçmeyecek şekilde?
Uydudan internet hizmeti veren paketlere bakın bence. Mesela benim sadece telefon 200 GB yiyor. 2K film izliyorum sürekli. Ders, oyun vs derken sadece benim kullanımım aylık 300 GB civarında en az.
Yeni eve taşındık, altyapı yok. Vodafone redbox karar verdik. 100 TL'ye 4.5G 150 GB. Evde oyun indiririm. Ayda belki 4-5 tane 5-10 GB arası oyun, günlük TV, YouTube'dan çıkmaz, çevrim içi oyunlar, Instagram falan. Sizce 150 GB yeter mi, yoksa başka öneriniz var mı 100 TL geçmeyecek şekilde?
Dediklerinizn aynısını bizde yapıyoruz, ayın bitmesine daha 1 hafta kala 500GB kullanmışız. Sınırsız ya da daha yüksek kotalı bir pakete geçmenizi öneririm.