150 GB internet paketi yeterli mi?

Hocam, bunu alin

-Limitsiz
-100 mbps
-Tv ile geliyor
- Altin sinema paketi ile geliyor
- Butcenize tam yetiyor
- Ben sahsen kullaniyorum, fiyati icin mukemel bir kampanya

- Kurulumu 2 gun icinde yaptilar benim icin

Hocam biz sınırsız aldık. Uyanık Türk Telekom bizim internet hızını düşürüp duruyormuş meğer. Hep internetimiz kopuyor. Türk Telekom almayın. Dediğinize gelecek olursak biraz daha fazla almanız gerek.

150GB Hiçbirşekilde yetmeyecektir şayet biz Superonline kullanıyoruz ve bakınca aylık 2-7TB Arasında kullandığımız görünüyor.

Kesinlikle yeterli olmayacaktır. 1 ay evde yoktum eve geldiğimde ailemin (3 kişi) internet kullanımına baktığımda 190GB civarındaydı. Sadece bu kadarını telefondan kullanım yapabiliyorsa gerisini sen düşün.

Ben de sizin gibi bir kullanıma sahibiö + 4K Netflix ve canlı dersler. Geçen ay 950GB gelmişti. Saydıklarınıza 150GB asla yetmez.

Ben de Superbox aldım 150 GB kota var. Normalde evdeyken oyun felan pek indirmediğim için 75-100 GB arası harcıyordum. Video felan da izliyordum ama tabii ki tüm gün izlemiyordum. O yüzden bana yeteceğini düşünüyorum. Tabii online dersler var şu an bu yüzden biraz daha fazla internet harcayabilir. Harcarsa malesef biraz üstüne koyup sınırsız yaptıracağım. Siz de öyle yapabilirsiniz. Biraz pahalı ama yapacak bir şey yok malesef.

Yeni internet dünyasında yetersiz. Limitsiz paketlere yönelmeniz gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…