I ibrahimsennn Decapat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 184 2 Ocak 2021 #41 osman5123 dedi: Hocam, bunu alin -Limitsiz -100 Mbps -TV ile geliyor - Altin sinema paketi ile geliyor - Butcenize tam yetiyor - Ben sahsen kullaniyorum, fiyati için mukemel bir kampanya - Kurulumu 2 gun icinde yaptilar benim için 100 Güldüren Kampanya | Kablo ,00 TL'den başlayan fiyatlarla. Ayrıntılı bilgi için kampanya sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. www.turksatkablo.com.tr Genişletmek için tıkla... Dostum bunda altyapı gerektiyor mu evimde altyapı yok maalesef.
osman5123 dedi: Hocam, bunu alin -Limitsiz -100 Mbps -TV ile geliyor - Altin sinema paketi ile geliyor - Butcenize tam yetiyor - Ben sahsen kullaniyorum, fiyati için mukemel bir kampanya - Kurulumu 2 gun icinde yaptilar benim için 100 Güldüren Kampanya | Kablo ,00 TL'den başlayan fiyatlarla. Ayrıntılı bilgi için kampanya sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. www.turksatkablo.com.tr Genişletmek için tıkla... Dostum bunda altyapı gerektiyor mu evimde altyapı yok maalesef.
kayapater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 1.215 Makaleler 5 Çözümler 6 2 Ocak 2021 #42 ibrahimsennn dedi: senin kullandığın firma nedir? Genişletmek için tıkla... Adana'da yaşıyorum. Sağlayıcının adı MyBec Telekom. Ama dediğim gibi sadece bulunduğu bölgeye hizmet veriyor.
ibrahimsennn dedi: senin kullandığın firma nedir? Genişletmek için tıkla... Adana'da yaşıyorum. Sağlayıcının adı MyBec Telekom. Ama dediğim gibi sadece bulunduğu bölgeye hizmet veriyor.
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 2 Ocak 2021 #43 ibrahimsennn dedi: Dostum bunda altyapı gerektiyor mu evimde altyapı yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Kablonet altyapısı farklı oluyor. Arayıp görüşün derim.
ibrahimsennn dedi: Dostum bunda altyapı gerektiyor mu evimde altyapı yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Kablonet altyapısı farklı oluyor. Arayıp görüşün derim.