150 Mbps hız nasıldır?

Gayet iyi Türkiye'nin yarısından çoğu 100 Mbps'nin altında kullanıyormuş zaten, geçen verilerini paylaşmıştı bpt haber. Altyapı yok ülkede. D ben 10 Mbps alıyorum siz düşünün. Daha iyi bir internete geçsek uygun değil geçemiyoruz, Max 50 Mbps internetler oluyor.

TurkNet dışında hepsi saçma bence piyasada onunda tek eksiği TV programları

Altyapı yok ülkede sorun o Adana'da yaşayan arkadaşım internete giremiyor şehir merkezinde
Bayburt'ta yaşıyorum çoğu internet olmuyor. Türk Telekom 24 mbps taktık sözde ayda yılda bir görüyor 24. Fiyatını da haketmiyor bence. Aynı fiyata daha iyi paketler var başka markalarda ancak onlar da altyapıya uymuyor.

Bayburt'ta yaşıyorum çoğu internet olmuyor. Türk Telekom 24 Mbps taktık sözde ayda yılda bir görüyor 24. fiyatını da hak etmiyor bence. Aynı fiyata daha iyi paketler var başka markalarda ancak onlar da altyapıya uymuyor.

Biz 35 yapalım dedik yaptık 20'den yukarı vermiyor cayma hakkı var mıdır 3 yıldır kullanıyoruz hiç de memnun değiliz.

Biz 35 yapalım dedik yaptık 20'den yukarı vermiyor cayma hakkı var mıdır 3 yıldır kullanıyoruz hiç de memnun değiliz.
Taahhütlerin süresi oluyor genellikle sormanız lazım. İnternetten internete değişir gerçi. Bizimki 12 aylık sanırsam.

Taahhüt bitince yenilenmeden değişin.

Standart kullanici icin gayet yeterlidir, internet paketinizin vadettigi hiz nedir?

Tam olarak bilgim yok babam bakıyor internetle ilgili şeylere

En son 480 TL idi. Yenilendi mi bilmiyorum. Türk Telekom. Sadece hızın az olmasından değil ailece sık sık kopmasından da memnun değiliz. Direkt bağlanılmıyor IP adresi alınıyor kısmında dakikalarca kalıyor.

480 lirayı hak etmiyor Turkcell Superonline gibi bir paketle beraber değilse

Technopat Haberler

Geri
Yukarı