150 TL altı gamepad önerisi

sepwl

Hectopat
İlk kez bir gamepad alacağım ve açıkçası pek bir bilgim yok. Paramı çöpe atmak istemediğimden konuyu açtım. Şimdi aşağıya birkaç tane link bırakacağım bana bir fikir verebilirseniz büyük iyilik yapmış olursunuz.

1- Ürün orijinal değil ama herkes yorumlarda memnun kalmış siz ne düşünüyorsunuz?

2- Ürünün markalı ve garantili olması iç rahatlatan bir durum ama görüntüsü pek iç açıcı gelmedi.

3- Bu üründe üsttekinin bir değişiği aynı yorumlar geçerli.

4- Eğer ki bu ürün için diğerlerinden kesinlikle büyük oranda fark yaratır derseniz fiyatı aşıp zorlayabilirim ama öncelik diğerleri.

Sizin bu fiyat bandında başka önerileriniz varsa seve seve bakarım.

Önerim bütçenizi daha da yükseğe çıkartıp Logitech F310 almanız. En uzun götürecek olanı budur. Kendim kullanıyorum ve bayağı memnunum. İkinci olarak hangi oyunlarda kullanacaksınız gamepadi?

Önerim bütçenizi daha da yükseğe çıkartıp Logitech F310 almanız. En uzun götürecek olanı budur. Kendim kullanıyorum ve bayağı memnunum. İkinci olarak hangi oyunlarda kullanacaksınız gamepadi?
Mortal Kombat, Far Cry, Witcher Tarzı oyunlar arada NFS de olabilir tamamen karışık.
F310 bütçesine maalesef çıkamam.

Bu fiyata alınabilecek kolları yazmışsınız. Philips kollar hakkında fazla bilgim yok. 2 numara için ise yorumlarda Xinput desteği var demişler. 1 nolu kolda da uyum sorunu olmaz. 3 ve 4`ü eleyin derim.

Bu fiyata alınabilecek kolları yazmışsınız. Philips kollar hakkında fazla bilgim yok. 2 numara için ise yorumlarda Xinput desteği var demişler. 1 nolu kolda da uyum sorunu olmaz. 3 ve 4'ü eleyin derim.

1 ve 2 numara arasında ne önerirsiniz?
Benim düşüncem Philips garantili orijinal bir ürün olduğu için güven veriyor ama 1 numaranında performansı daha iyi olabilir gibi geliyor ve çabuk bozulması korkutuyor.

1 ve 2 numara arasında ne önerirsiniz?
Benim düşüncem Philips garantili orijinal bir ürün olduğu için güven veriyor ama 1 numaranında performansı daha iyi olabilir gibi geliyor ve çabuk bozulması korkutuyor.
Biraz da şans işi hocam. Yorumlara bakıp alabilirsiniz. Elimde 3 adet tamirli orijinal Xbox One kolu var. İki yıl bile dayanmadılar. Hesabını siz yapın.

İlk kez bir gamepad alacağım ve açıkçası pek bir bilgim yok. Paramı çöpe atmak istemediğimden konuyu açtım. Şimdi aşağıya birkaç tane link bırakacağım bana bir fikir verebilirseniz büyük iyilik yapmış olursunuz.

1- ürün orijinal değil ama herkes yorumlarda memnun kalmış siz ne düşünüyorsunuz?

2- ürünün markalı ve garantili olması iç rahatlatan bir durum ama görüntüsü pek iç açıcı gelmedi.

3- bu üründe üsttekinin bir değişiği aynı yorumlar geçerli.

4- eğer ki bu ürün için diğerlerinden kesinlikle büyük oranda fark yaratır derseniz fiyatı aşıp zorlayabilirim ama öncelik diğerleri.

Sizin bu fiyat bandında başka önerileriniz varsa seve seve bakarım.

Çok pardon 4. üründe linkler karışmış o ürün aslında bu olacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı