ismimönemlideğil
Centipat
Arkadaşlar bass müzik dinlemeyi sevdiğim için buna uygun kulaklık arıyorum, bütçem 150 TL civarı kulak içi kulak üstü fark etmez. Önerilerinize açığım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Kendim kullanıyorum ve bence bass ağırlıklı isteyen almamalı. Ama gerçekten 130 lira gibi bir fiyata gerçekten çok temiz ve yüksek ses veriyor bass sevdasından vazgeçerseniz kesinlikle öneriyorum. Bu arada hiç fena değil bass konusunda ama bence bass arayan bir kişinin alacağı kulaklık değil.![]()
Xiaomi Hybrid PRO 2 100DB HD Audio Kulakiçi Mikrofonlu Kulaklık Fiyatları ve Özellikleri
Xiaomi Hybrid PRO 2 100DB HD Audio Kulakiçi Mikrofonlu Kulaklık en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
1. versiyona göre bassları daha iyi ve Hi-Res özelliği ile bu fiyata böyle bir kaliteli sese sahip kulaklık yok neredeyse. Sennheiser CX 275S'den daha detaylı ses veriyor cidden. Ekstra olarak vereceği ses kalitesi de telefondan telefona değişiyor. PC'de kullanacaksanız yeterli gelir.Kendim kullanıyorum ve bence bass ağırlıklı isteyen almamalı. Ama gerçekten 130 lira gibi bir fiyata gerçekten çok temiz ve yüksek ses veriyor bass sevdasından vazgeçerseniz kesinlikle öneriyorum. Bu arada hiç fena değil bass konusunda ama bence bass arayan bir kişinin alacağı kulaklık değil.
Evet katılıyorum. Ben de alalı 1 seneyi geçti fakat hiçbir hasar söz konusu değil. Ses kalitesi de gayet güzel.Aşırı dayanıklıdır. Anormal fiziksel zarar verilmedikçe yıllarca sorunsuz kullanılabileceğini düşünüyorum.