TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 22 Aralık 2020 #11 abdmtlcn dedi: Herkese teşekkürler Seagate almaya karar verdik. Genişletmek için tıkla... WD Black almanızı öneririm. Yük altındayken ses sorunu yaşama ihtimaliniz çok yüksek. Ben yaşıyorum mesela.
abdmtlcn dedi: Herkese teşekkürler Seagate almaya karar verdik. Genişletmek için tıkla... WD Black almanızı öneririm. Yük altındayken ses sorunu yaşama ihtimaliniz çok yüksek. Ben yaşıyorum mesela.
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.494 Makaleler 1 Çözümler 19 22 Aralık 2020 #12 TÇB dedi: WD Black almanızı öneririm. Yük altındayken ses sorunu yaşama ihtimaliniz çok yüksek. Ben yaşıyorum mesela. Genişletmek için tıkla... Bende SSD'den önce ST500DM002 model HDD vardı. Kasadaki PSU ve CPU fanının sesini tek başına bastırıyordu. Bir de RAR'dan dosya falan çıkarırken kasayı titretiyordu.
TÇB dedi: WD Black almanızı öneririm. Yük altındayken ses sorunu yaşama ihtimaliniz çok yüksek. Ben yaşıyorum mesela. Genişletmek için tıkla... Bende SSD'den önce ST500DM002 model HDD vardı. Kasadaki PSU ve CPU fanının sesini tek başına bastırıyordu. Bir de RAR'dan dosya falan çıkarırken kasayı titretiyordu.
abdmtlcn Kilopat Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 227 Çözümler 1 23 Aralık 2020 #13 TÇB dedi: WD Black almanızı öneririm. Yük altındayken ses sorunu yaşama ihtimaliniz çok yüksek. Ben yaşıyorum mesela. Genişletmek için tıkla... WD kullandınız mı? WD'nin ses yapmadığını nereden biliyorsunuz?
TÇB dedi: WD Black almanızı öneririm. Yük altındayken ses sorunu yaşama ihtimaliniz çok yüksek. Ben yaşıyorum mesela. Genişletmek için tıkla... WD kullandınız mı? WD'nin ses yapmadığını nereden biliyorsunuz?
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 23 Aralık 2020 #14 abdmtlcn dedi: WD kullandınız mı? WD'nin ses yapmadığını nereden biliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kullanıcı yorumlarına bakarsanız Seagate HDD'lere göre daha az.
abdmtlcn dedi: WD kullandınız mı? WD'nin ses yapmadığını nereden biliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kullanıcı yorumlarına bakarsanız Seagate HDD'lere göre daha az.