Satıcının kendi sitesi ve güvenilir. İd Cooling distribütörü zaten.
Neden Snowman veya Gametech önermedim. Çünkü İd Cooling çok daha kaliteli marka. Soğutma olarak da iyi bir ürün. Birine aldırmıştım. 20-25 derece fark olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Ayrıca dediğim gibi içindeki macun diğerlerine göre daha iyi.
Gameforce Copper 6 Intel/Amd Cpu Soğutucu İşlemci Fanı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Satıcının kendi sitesi ve güvenilir. ID-Cooling distribütörü zaten.
Neden Snowman veya Gametech önermedim. Çünkü ID-Cooling çok daha kaliteli marka. Soğutma olarak da iyi bir ürün. Birine aldırmıştım. 20-25 derece fark olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Ayrıca dediğim gibi içindeki macun diğerlerine göre daha iyi.
İyi değil çünkü. Bu soğutucuların stok fandan pek farkı olmuyor. Olsa da sesli oluyor. Gereksiz bir ürün. Mini Itx bir sistem olsa neyse ama alınmaz normal sisteme.
Işıksız versiyonundan daha kötü macun var. O yüzden kırmızı veya mavi V2 olanından al.
İyi değil çünkü. Bu soğutucuların stok fandan pek farkı olmuyor. Olsa da sesli oluyor. Gereksiz bir ürün. Mini ITX bir sistem olsa neyse ama alınmaz normal sisteme.