Merhaba, 150 TL civarında klavye arıyorum. Önerdiğiniz neler var ve ortalama basit bir klavyeye göre daha iyi midir yoksa farksız mıdır?
Neden olmasın? Gayet de var.Kardeşim bence 150 TL'ye klavye olmaz çok ucuz ben mesela 1500 TL'lik SteelSeries Apex 7 Türkçe RGB Red Switch Mekanik Oyuncu Fiyatı kullanıyorum alacaksan pahalısından alacaksın kardeşim ama illa 150 TL'lik dersen 50 TL daha kat bunu al GameBooster G76K Attack Rainbow Aydınlatmalı Mekanik Hisli Gaming Klavye | ITOPYA
Bloody B120 tek önerim.
Neden olmasın? Gayet de var.
B120 kalitesiz mi? Kalitesini kanıtlamış bir markanın F/P ürünü. Nereden öğreniyorsunuz bu ''bilgileri''?Var ama kalitesiz.
Bloody B120 tek önerim.
Neden olmasın? Gayet de var.
B120 kalitesiz mi? Kalitesini kanıtlamış bir markanın F/P ürünü. Nereden öğreniyorsunuz bu "bilgileri"?
B120 kalitesiz mi? Kalitesini kanıtlamış bir markanın F/P ürünü. Nereden öğreniyorsunuz bu "bilgileri"?
Kardeşim bence 150 TL'ye klavye olmaz çok ucuz ben mesela 1500 TL'lik SteelSeries Apex 7 Türkçe RGB Red Switch Mekanik Oyuncu Fiyatı kullanıyorum alacaksan pahalısından alacaksın kardeşim ama illa 150 TL'lik dersen 50 TL daha kat bunu al GameBooster G76K Attack Rainbow Aydınlatmalı Mekanik Hisli Gaming Klavye | ITOPYA
150 TL bütçesi olan birine 1500 TL'lik klavye önermek ne kadar mantıklı?Kardeşim bence 150 TL'ye klavye olmaz çok ucuz ben mesela 1500 TL'lik SteelSeries Apex 7 Türkçe RGB Red Switch Mekanik Oyuncu Fiyatı kullanıyorum alacaksan pahalısından alacaksın kardeşim ama illa 150 TL'lik dersen 50 TL daha kat bunu al GameBooster G76K Attack Rainbow Aydınlatmalı Mekanik Hisli Gaming Klavye | ITOPYA
150 TL bütçesi olan birine 1500 TL'lik klavye önermek ne kadar mantıklı?
Haklısınız. 150 liralık klavye ile 1500 liralık klavye tabi ki aynı değildir. Arkadaş bu fiyata kalitelisini almak istiyor.150 TL'lik bir klavyenin performansı ne kadar olabilirki onu söylemeye çalıştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.