150 TL klavye önerisi

ARoolse

Kilopat
Merhaba, 150 TL civarında klavye arıyorum. Önerdiğiniz neler var ve ortalama basit bir klavyeye göre daha iyi midir yoksa farksız mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 150 TL civarında klavye arıyorum. Önerdiğiniz neler var ve ortalama basit bir klavyeye göre daha iyi midir yoksa farksız mıdır?

Kardeşim bence 150 TL'ye klavye olmaz çok ucuz ben mesela 1500 TL'lik SteelSeries Apex 7 Türkçe RGB Red Switch Mekanik Oyuncu Fiyatı kullanıyorum alacaksan pahalısından alacaksın kardeşim ama illa 150 TL'lik dersen 50 TL daha kat bunu al GameBooster G76K Attack Rainbow Aydınlatmalı Mekanik Hisli Gaming Klavye | ITOPYA

Bloody B120 tek önerim.

Neden olmasın? Gayet de var.

Örgü kabloysa alınabilir fakat tam bir performans veremeyebilir tam bilemem hiç kullanmadım ama hangi Switch bunlar önemli şeyler ses çıkarıp çıkarmamasıda önemli klavye alınacaksa en iyisi olmalı bence fiyat anlamında demedim.
B120 kalitesiz mi? Kalitesini kanıtlamış bir markanın F/P ürünü. Nereden öğreniyorsunuz bu "bilgileri"?

Ben kalitesiz demedim sadece bu fiyat çevresinde kalitesiz klavyeler var.
B120 kalitesiz mi? Kalitesini kanıtlamış bir markanın F/P ürünü. Nereden öğreniyorsunuz bu "bilgileri"?

Senin gibi videolardan degil bilgisayar mühendisiyim ve PC toplama konusunda bilgiliyim böyle videolardan izleyipte klavye bakmaya benzemez bu iş.

Son düzenleme:
Kardeşim bence 150 TL'ye klavye olmaz çok ucuz ben mesela 1500 TL'lik SteelSeries Apex 7 Türkçe RGB Red Switch Mekanik Oyuncu Fiyatı kullanıyorum alacaksan pahalısından alacaksın kardeşim ama illa 150 TL'lik dersen 50 TL daha kat bunu al GameBooster G76K Attack Rainbow Aydınlatmalı Mekanik Hisli Gaming Klavye | ITOPYA

Bende isterim 1000 TL'lik klavye ancak elimde olan bütce bu ve çok yüksek ihtimalle de önümdeki birkaç ay içerisinde artacak gibi durmuyor alabileceğimin en iyisini almak istiyorsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı