150 TL klavye önerisi

Işık severim ama kaliteden de olmak istemem
Bilek desteğinin bir problem olucağını zannetmiyorum, 20 TL daha ucuz çünkü membran.
Hangisi daha uzun ömürlü olur? Sanırım GameNote'un kablosu örgü değil.

Işık severim ama kaliteden de olmak istemem

Hangisi daha uzun ömürlü olur? Sanırım GameNote'un kablosu örgü değil.
180 TL'ye ne kadar ReDragon olsada mekanik klavye bu kadar ucuz olamaz, tavsiyem membran, GameNote kalitelidir.

Dyaus alırdım ben olsam. O bütçede alüminyum gövde ve göze hoş gelen ışıklandırması var daha ne olsun.

180 TL'ye ne kadar ReDragon olsada mekanik klavye bu kadar ucuz olamaz, tavsiyem membran, GameNote kalitelidir.

Zaten mekanik değil membran bir klavye.

Hocam, zaten mekanik değilmiş. İkisi de mekanik hisliymiş.
Örgü pek önemli değil. Membran daha iyi olur. Yani GameNote.
Evde kedi var hocam, kemirmesi sıkıntı olmaz mı? Uzun ömürlü olması da önemli çünkü.

Lütfen yanlış anlamayın beni, klavye hakkında pek bilgim yok

Bilmiyorum orasını. Bendeki klavyenin kablosu kumaş değil ama kalın. Belki bununda öyledir.

Dyaus alırdım ben olsam. O bütçede alüminyum gövde ve göze hoş gelen ışıklandırması var daha ne olsun.

Zaten mekanik değil membran bir klavye.
Farketmedim hocam, ya GameNote ya ReDragon, önerim GameNote.

Arkadaşlar biraz saçmalamışlar. Redragon alın. Forumda zibilyon kişi kullanıyor herkes memnun. Zaten fsp'nin yan markası. Dünya'daki en kaliteli PSU markası denilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…