150 TL kulak içi kulaklık önerisi

  • Konuyu başlatan foxyN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 972
CX 80s ile YigitYVZ memnundu aslında, çok ilginç. Neyse, geçmiş olsun.
Memnun olabilirler hocam benim ona lafım yok. Benim beklentilerimi karşılamadı sadece. Ses görecelidir. Herkes aynı sesi almayabilir. Herkes aynı beklentide bulunmayabilir. Sağ olun yine de.
 
CX80S aldım Samotne hocamın Karma Çevre Birimleri V3 konusundan sonra. Malzeme kalitesi çok dandik. Kulaklık Burn-In süresini tamamlamadan kablosu yıpranmaya başladı. Ki ben çok dikkatli kullanırım eşyalarımı. Kulaklık kılıfım da var 25TL'ye Trendyol'dan aldığım isteyen varsa link atabilirim. Ses kalitesi güzel ama yoğun bass'lı ve metal ya da rock tipi parçalarda müziklerle vokal arasında o kadar karmaşa oluyor ki ne dinlediğinizi bilmiyorsunuz. Sesler resmen karışıyor. Ses yüksekliği az geldi bana. Bir de kulaklığı kulağa taktıktan sonra uzun kullanımda siyah plastik kısım acı yapıyor kulakta. Uzun kullanım yapamadığım için de kuzenime verdim. Bari o kullansın. Mikrofonu berbat ötesi. CX300S'in indirimlerle 300TL'ye düştüğünü düşünürsek kesinlikle değmez CX80S'e verilen para. EarPods'ta opened back olması sebebiyle sesler net ve karışmadan geliyor ama dışarıdakilere de ses gidiyor. Mikrofonu da fena sayılamaz ama malzeme kalitesi bunun da kötü. Yalnız dikkatli kullanınca çok bir yıpranma olmuyor. Yani deneyimlerimden sonra hem oyun hem müzik için hala EarPods diyorum. Eğer ki konu sahibi sadece müzik istiyorsa SONY MDR XB50AP modelini tek geçerim. Çok sağlam bir ses ve malzeme kalitesi var. Bass'ları zaten müthiş. Sesler de net. Sadece EarPods açık sahne olduğundan oyunlardaki adam yeri belirlemede bir tık önüne geçiyor. Bir de biraz ağır bir kulaklık. Yalnız ben ses kalitesinden ve özellikle de malzeme kalitesinden çok memnun kalmıştım. Bütçeniz yeterse bir bakın derim.

Bu arada denemedim ama CX2.00G ve JBL T205 de bakabilirsin.
teşekkür ederim CX80S almaya kara vermiştim bu önerinizden sonra fikrimi değiştirdim JBL veya Sony'e yöneleceğim teşekkürler.
 
teşekkür ederim CX80S almaya kara vermiştim bu önerinizden sonra fikrimi değiştirdim JBL veya Sony'e yöneleceğim teşekkürler.
Ben de şu an Sennheiser'a yöneldim ve CC300S kullanıyorum. Gayet de memnunum. İlla 200TL'lik bir şey alacaksanız o fiyat bandında Sony MDRXB50AP gayet güzel kulaklıktır. Ben JBL C100SI ve T110'dan memnun kalmamıştım. Onun için O fiyat bandındaki JBL'leri de çok önermiyorum ama bu ikisi hariç JBL kulaklık denemedim. Ben yine de kulaklık olsun Sennheiser olsun derim bundan sonra. CX275S veya CX2.00G gibi eski ama kaliteli Sennheiser modellerine bakabilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı