150 TL mouse önerisi

EyupTRHd

Kilopat
Katılım
23 Ocak 2018
Mesajlar
1.038
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar kafamda birkaç tane mouse var bunlar;

Bloody P81.
Bloody T70.
Bloody TL80.

150 TL bütçem var. Sizce hangisini almalıyım? Palm grip tutuş şeklim, elim 15.5cm boy 8 cm en.
 
Hepsi iyi fareler. T70 ve T80'nin sensörü daha iyi. Daha iyi sensörlü fare istersen Katar Pro öneririm;

 
Hepsi iyi fareler. T70 ve T80'nin sensörü daha iyi. Daha iyi sensörlü fare istersen katar Pro öneririm;


Katar Pro düşünüyordum fakat daha önce bu modellerin tarzında mouse kullandım katar Pro çok düz ve bütçemi aşıyor sizce hangisini almalıyım ya da bu bütçeye farklı bir Bloody mouse önerebilir misiniz?
 
Media Markt üzerinden V9MA modeli var fakat hiç bir inceleme yok. Bloody V7 mouse kullanıyorum o mouseyi hiç görmedim sadece o fiyata düşmüş diye söyledim.
 
MediaMarkt üzerinden v9ma modeli var fakat hiçbir inceleme yok. Bloody V7 mouse kullanıyorum o fareyi hiç görmedim sadece o fiyata düşmüş diye söyledim.

Seçenekler çok arttı daha önce 50 TL'ye bulduğum ilk Mouse'u almıştım fakat şimdi bütçe yükseldi ve seçenekler arttı sizce hangisini almalıyım?
 
Seçenekler çok arttı daha önce 50 TL'ye bulduğum ilk Mouse'u almıştım fakat şimdi bütçe yükseldi ve seçenekler arttı sizce hangisini almalıyım?
Tercih sizin ben sadece indirimde diye söyledim. 3 yıldır sadece Bloody kullandığım için başka marka kullanmadığım için bir şey demem doğru olmaz. Belki Logitech mouseler güzeldir ama kullanmadığım için bir şey diyemem. Bana sorarsanız Bloody alıcaksanız eğer kendi sitesinde özellikleri var size uygun olanı satın alabilirsiniz.
 
Tercih sizin ben sadece indirimde diye söyledim. 3 yıldır sadece Bloody kullandığım için başka marka kullanmadığım için bir şey demem doğru olmaz. Belki Logitech mouseler güzeldir ama kullanmadığım için bir şey diyemem. Bana sorarsanız Bloody alacaksanız eğer kendi sitesinde özellikleri var size uygun olanı satın alabilirsiniz.

Zaten Bloody almak istiyorum fakat T70 TL80 ve v9ma modeli arasında kaldım sizce hangisi?
 
V9A almayın. T70 veya T80 alın. Rehberimde farkları mevcut. Yani sadece boyut farkı var.
 

Geri
Yukarı