150 TL oyun önerisi

karul

Decapat
Katılım
3 Eylül 2022
Mesajlar
2.989
Çözümler
19
Merhaba, salı günü 152 TL ödeme alacağım. Yakın zamanda indirimi bitmeyecek veya her zaman indirime giren güzel oyunlar arıyorum.
Birden fazla oyun önerirseniz sevinirim. Eğer oyun cidden güzelse tüm parayı o oyuna verebilirim. Sistem özelliklerini yazmadım çünkü gelecekte oynamayı planlıyorum.

Elimde olan oyunlar/Aile paylaşımı ile olan oyunlar: Cyberpunk 2077, Forza Horizon 4, The Witcher 1, 2, 3, Dead Cells, Tom Clancy's Rainbow Six: Siege, Dead by Daylight, Sea of Thieves, Dying Light, Detroit vb.
 
Son düzenleme:
Metal:Hellsinger 91 TL. Bence çok hoş ve orijinal bir oyun. 2 ay önce çıktı. Benim de bu indirim döneminde alacağım oyunlardan biri. Yanına bir şeyler ekleyerek sepet yapabilirsiniz.
 
Devamlı olarak oynamayı planlıyorsan;
Hunt: Showdown gerek atmosferi gerek oyun içerisinde çalan müzikleri olsun çok hoş ve oynarken gerici bir oyun.

Bir de Project Zomboid var. Grafiğe çok önem vermiyor isen şu sıralar oynayabileceğin en detaylı zombi hayatta kalma oyunu olabilir.

Far Cry 3 ki benim için çok özel bir oyundur kendisi (4 defa bitirdim üşenmesem 5. kez bitiririm). Hikayesinden çok bahsetmek istemem başlayıp kendin birden olayların içine atılman daha hoş olur :D

Mortal Kombat 11 ve önceki oyunları da şuan indirimde (9. Serisi Steamde yok diye biliyorum. Dövüş oyunlarından hoşlanıyorsan kesinlikle öneririm. Online modunda klavyeyi parçalayabilirsin ama hikaye modunda akar gidersin. (Başlamayı planlıyorsan önce 9. ve 10. oyunun hikayelerini kısa bir özetle izle derim)

Outlast serisi ise korku oyunlarını seviyorsan miss gibi gider. Outlast ve Outlast Whistleblower bana göre korkunç değil gericiydi. Ama Outlast 2 de kan aldılar benden.

Önermezsem olmaz dediğim bir oyun ise Stardew Valley. İş-okul sonrası canım sıkkınken, moralim bir şeye bozulmuşken yeminle antidepresan gibi geliyor bana. Chill takılmalık için kenarda tutabilirsin bence çok tatlı oyun.

Bunlar arasında en çok tavsiye edeceğim oyun kesinlikle Project Zomboid. Oluşturduğun karaktere bağlanıyorsun sonra bir bakmışsın zombiler tarafından parçalanmış. Ah o boşluğa düşme ve çaresizlik hissi yok mu.. Bir de bir kaç mod kurarsan tadından yenmez. Yine de tercih senin eğer istersen sana bir kaç oyun daha önerebilirim. Gerçi önerdiğim oyunların fiyatı şuan oldukça düşük. Bence bir oyun almak yerine birden fazla oyun alman daha iyi olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı