DewilDriver Kilopat Katılım 13 Ağustos 2017 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2018 #1 Sevgili arkadaslar konu başlığında da belirtiğim gibi palm grip tutuş şeklinde mouse kullanıyorum. 150 TL'ye kadar mouse ariyorum, ozellikle MMORPG oyunlari oynuyorum, makro olmasi gerekli. Logitech G102 elime cok küçük geldi. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2018
Sevgili arkadaslar konu başlığında da belirtiğim gibi palm grip tutuş şeklinde mouse kullanıyorum. 150 TL'ye kadar mouse ariyorum, ozellikle MMORPG oyunlari oynuyorum, makro olmasi gerekli. Logitech G102 elime cok küçük geldi. Şimdiden teşekkürler.
Cooler Master Türkiye Cooler Master Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Ağustos 2013 Mesajlar 2.944 Makaleler 10 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri cmturkiye@coolermaster.eu Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2018 #2 Bütçenizi aşıyor ancak MasterMouse MM530 modelimize göz atabilirsiniz. Makro desteği mevcut.
DewilDriver Kilopat Katılım 13 Ağustos 2017 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2018 #3 Cooler Master Türkiye dedi: Bütçenizi aşıyor ancak MasterMouse MM530 modelimize göz atabilirsiniz. Makro desteği mevcut. Genişletmek için tıkla... Malesef bütçemi aşıyor yinede teşekkürler.
Cooler Master Türkiye dedi: Bütçenizi aşıyor ancak MasterMouse MM530 modelimize göz atabilirsiniz. Makro desteği mevcut. Genişletmek için tıkla... Malesef bütçemi aşıyor yinede teşekkürler.
Emirhan0 Decapat Katılım 1 Şubat 2019 Mesajlar 12 4 Şubat 2019 #4 DewilDriver dedi: Malesef bütçemi aşıyor yinede teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam hortlatmış gibi olucak ve sorum biraz garip eliniz kaç cm.
DewilDriver dedi: Malesef bütçemi aşıyor yinede teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam hortlatmış gibi olucak ve sorum biraz garip eliniz kaç cm.