150 TL PSU önerisi

Hiçbir markanın fanboyu falan değilim. Markayı hala kötülemediğimi anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Hangi mesajımda FSP kötüdür, almayın yazmışım ben ?

Şimdi de fanboy mu oldum? Geliyorsun daha adını bilmediğin markayı önermem diyorsun Corsair ve Evga varken bu markayı almam diyorsun sonrada bana fanboy diyorsun. FSP markasını git araştır sonra gel yorum yap. 80+ sertifikasını tek alan FSP mi demişim? 80+ sertifikası demek içindeki bileşenlerin kaliteli olması demek buda verimliliğe yansıyor. Corsair, Evga güç kaynağı üretmezken FSP bu işe başlamıştı. En kalitelisi değil belki ama emin ol Corsair ve Evga kadar kalitelidir hatta eksiği yok artısı vardır. Bu arada en iyi güç kaynağı üreticisini arıyorsan Seasonic, Enermax, Tagan(eskisi gibi piyasada yok).

Bu fiyata attığınız linkteki High Power'ı alabilirsiniz.

High Power'ı aldım arkadaşlar da coil whine denen sorun var. Sürekli vızıltı geliyor içinden. Pazartesi iade edeceğim. Eski kullandığım güç kaynaklarının hiçbirinde böyle birşey yoktu. Vızıltı olmayan bir güç kaynağı önerebilir misiniz?
Fsp Hyper 500'ü araştırdım biraz internetten. Yabancı bir inceleme sitesi maximum yüklemede 400w verebilir gibi birşey yazmış. İngilizcesi iyi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Link aşağıda;

500-550 watt power supplies review: 40 models tested - Maximum load | Hardware.Info United States

450 olup 400 verse anlayacaktım da, 500'ünde 400'e düşmesi çok olmuş gibi sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…